Vágólapra másolva!
A 17 éves ifj. Schobert Norbit most a Farm VIP-ben ismerhették meg jobban a nézők, ugyanis ez az első komolyabb nyilvános szereplése. A fiatal fiú arról vallott, hogy milyen érzésekkel vágott neki a TV2 realityjének és a műsor kezdete óta hogyan változott meg az élete.
Vágólapra másolva!

Schobert Norbi és Rubint Réka második gyerke, Norbika nagyon gátlásos volt, ezért is döntött úgy, hogy megméretteti magát a Farm VIP műsorában. A fiú úgy érezte, hogy sokan alábecsülik őt, ezért bizonyítani szeretett volna, hogy megállja a helyét egy ilyen környezetben is.

A Farm VIP sajtóeseményén ifj. Schobert Norbert Forrás: Polyak Attila

"Azért vállaltam a felkérést, hogy kilépjek a szüleim árnyékából, és megmutassam, milyen vagyok valójában, mert sokan rosszul ítélnek meg a közösségi médiában" - idézi a Blikk ifj. Schobert Norbit.

Sokszor azt érzem, nem vagyok elég jó, nem vagyok képes bizonyos dolgokat véghez vinni. Reménykedtem, hogy a Farm VIP-ban majd lesz lehetőségem magamnak is bizonyítani, mert ha jól teljesítek a feladatokban, sikerélményem lesz, és lelkileg is megerősödöm" - folytatta Rubint Réka idősebbik fia, aki édesanyjának és apjának is bizonyítani szeretett volna a műsorban.

A vele kapcsolatos előzetes megítélés miatt sokáig szorongott Ifj. Schobert Norbi, mert azt gondolta, hogy nem fog tudni beilleszkedni a csapatba. Most úgy érzi, hogy végül lérte célját, ugyanis a szereplése óta egyre kevesebb kritikát kap a nézőktől és csapattársai előítéleteire is sikerült rácáfolnia, hogy nem az az elkényeztetett fiú, akinek gondolták.

Anya rendszeresen kifotózza és átküldi nekem azokat az üzeneteket, amik rólam szólnak és dicsérnek" - zárta gondolatait ifj. Schobert Norbi.

ifj. Schobert Norbi a Farm VIP-ben Forrás: TV2