Iszonyatos botrány után megvan a Farm VIP újabb kiesője

Farm VIP
Vágólapra másolva!
Sunyi sügér és hazudós művésznő: két női szereplő veszett össze a TV2 tanyasi valóságshow-jában. Ebből Szorcsik Viki épp kimaradt, de ő eleve úgy látja, hogy senki sem őszinte. 
Vágólapra másolva!

Ezúttal Völgyi Zsuzsi veszett össze a Farm VIP-ban Görgényi Fruzsinával, mosolygós gyilkosnak, sunyinak, hátba támadó kakikeverőnek és sügérnek is nevezte a vita hevében. Utóbbi szerint az énekesnő lekelezően beszél vele, csúnyán szól hozzá, de Völgyi szerint "ezen nincs mit tisztázni", mert tudják, hogy "művésznővel" van dolguk - ezzel egy korábbi alakításra, színjátékra utalt, amikor átvert egy egész csapatot.

tv2

"Nem vagyok sunyi. Forszíroztam egy beszélgetést, hogy legyen egy utolsó lehetőség békülni. Szépen akartam beszélni veled, de úgy látszik, hogy nem lehet. Napok óta azt érzem, hogy elfordultál tőlem" - mondta a színésznő. "Felnőtt ember vagy, a saját cselekedeteidért te vagy a felelős" - közölte riválisa.

Szorcsik Viki ezúttal kimaradt a vitából, de nagyon élvezte, amit hallott belőle - viszont megharagudott Völgyi Zsuzsira, mert Budavári Fülöpöt hívta ki ellenfélnek párbajra, ez szerinte nem volt logikus lépés. Fülöp elegáns módon nem az erőt választotta, akkor 100 százalék lett volna, hogy ő jut tovább.

tv2

Logikai feladvány mellett voksolt, de az énekesnő nem igazán akart nyerni - korábban arról sutyorgott, hogy kezd kikészülni idegileg, és hiányzik neki a kislánya (ekkor már egy hónapja forgattak elzárva a családtól, mindenkitől, Völgyi Zsuzsinak pedig van egy ötéves lánya, Glória.)

Egy hosszú és keserves párbaj után végül kiesett Budavári Fülöp, Völgyi Zsuzsi pedig maradt, noha az volt a titkos terve, hogy hazamegy. Szorcsik Viki káromkodott egyet, Csuti szerint öngólt lőtt a kihívó, az összes lakótárs megdöbbent azon, ami a pajtában történt. A helyzetről még L.L. Juniornak is volt véleménye, pedig ő nem is szerepel a műsorban.