Húsz év után került elő egy véletlenül a vécén lehúzott eljegyzési gyűrű

People,,Holidays,,Engagement,And,Love,Concept,-,Close,Up,Of bride,date,engaged,occasion,romance,couple,pink,engagement,woman
people, holidays, engagement and love concept - close up of engaged couple holding hands with diamond ring over holidays lights background
Vágólapra másolva!
Különleges ajándékot bontott fel közösen egy floridai házaspár december 25-én, karácsony reggelén. Az ajándék ugyanis a nő eljegyzési gyűrűje volt, amely két évtizeddel korábban véletlenül a vécébe esett, és így lehúzta azt.
Vágólapra másolva!

A Lakeland-ban élő házaspár tagjai, Nick és Shaina Day, elmondásuk szerint határtalan boldogságot éreztek, amikor újra kezükbe vehették az asszony eljegyzési gyűrűjét.

Az ékszert a nő az eljegyzésük napján veszítette el, amikor véletlenül leöblítette azt a vécén kérője szüleinek házában.

Ugyan a kétségbeesett nő sógora segítségével átpumpálta a szennyvízgyűjtő tartály tartalmát utána egy másik tárolóba, a gyűrű nem került elő. Úgy tűnt, Shaina Day végleg lemondhat eljegyzési gyűrűjéről.

A gyűrű azonban néhány napja - húsz év után - meglett. Férje szüleinek vízvezeték-szerelőt kellett hívni a tartály cseréjéjhez. A szakember a munkálatok végzése során felemelte a vécékagylót a földről, az alatta lévő lefolyócső vizét pedig a kádba vezette. Ekkor esett ki a gyűrű a csőből, mely két évtizeden át abban nyugodott, azaz nem is jutott el a szennyvíztartályba, ahogyan korábban hitték.

Nick Day szülei megtisztították a gyűrűt, és karácsonyi ajándékként becsomagolták azt - egy miniatűr kerámiavécébe. Az ékszer ugyan eltört, de a rajta lévő gyémántnak semmi baja nem lett, tisztítást követően pedig ugyanolyan fényesen ragyog, mint húsz évvel korábban - számol be a különös karácsonyi ajándékról a Fox News.

Cikkünk kiemelt képe illusztráció.