Megkereshető telefonnal az új okostermosz

ember travel mug 2+ termosz
Ember Travel Mug 2+
Vágólapra másolva!
Az elődjéhez hasonlóan képes aktív fűtéssel melegen tartani az italt.
Vágólapra másolva!

Bemutatta a legújabb prémium utazótermoszát az Ember márka, az év második negyedévében piacra kerülő Travel Mug 2+ nagy újítását az Apple Find My támogatása jelenti. A fejlesztésnek köszönhetően a termosz tulajdonosai képesek az iPhone, iPad, vagy Mac eszközeikkel megkeresni az elkallódott termoszukat, a közvetlen közelében járva pittyegtethetik is a könnyebb előkerítése érdekében. Végeredmény tekintetében tulajdonképpen beleintegráltak egy Apple AirTaget a termoszba.

A termoszon lévő gombokkal is beállítható a hőmérséklet, nem muszáj mobilappozni Forrás: Ember

A keresési funkciótól eltekintve a Travel Mug 2+ azonos a jelenleg kapható elődjével, 3,5 deciliter ital tárolására képes, a beépített fűtőelemével 49-62 Celsius-fok között tartható annak hőmérséklete. Az ital hőmérsékletének fenntartása akkuról való működés során három órán át lehetséges, míg a termoszt töltőn tartva bármeddig mehet a fűtőbetét.

Az Ember állítása szerint a Travel Mug 2+ a keresési funkció ellenére nem lesz drágább a Travel Mug 2-nél, idővel pedig teljesen le fogja váltani azt, ami kellemes hír az előd 200 dolláros (nettó 75 ezer forintos) árát figyelembe véve, már így is minden idők egyik legdrágább termoszáról van szó.

Ha szeretne még több érdekes techhírt olvasni, akkor kövesse az Origo Techbázis Facebook-oldalát, kattintson ide!