Megrázó történetet mesélt gyerekkoráról Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián
Vágólapra másolva!
Hajdú Péter műsorában beszélt gyerekkoráról Zámbó Krisztián, aki elmondta, felnőtt fejjel érti, hogy miért követett el annyi rosszaságot korábban. Több megrázó történetet is megosztott a műsorvezetővel, egyrészt azt az időszakot, amikor rossz társaságba keveredve bűnözőként járta az utcákat. De egy súlyosabb emléke is volt, amikor testvérének hazudtak nővére haláláról.
Vágólapra másolva!

Nem volt könnyű gyerekkora Zámbó Krisztiánnak, aki elvált szülők gyerekeként próbált beilleszkedni apja, Zámbó Jimmy új családjába. Az énekes tragikus emlékeiről mesélt, amikor mostohaanyja, Edit lánya egy szörnyű balesetben váratlanul meghalt, mint kiderült, életét áldozta az öccséért.

Apu akkor írta meg a Még nem veszíthetek című dalt, rá is írták aranybetűkkel a sírkőre... tragikus volt a halála" - kezdte a történetet Zámbó Krisztián, aki elmondta, hogy a 14 éves Anita akkor megmentette kisöccsüket, Szebasztiánt.

"Cinkotán van egy nyaraló, sokat jártunk oda, Szeba akkor hatéves lehetett. Anita egy duci, tündér lány volt, 14 éves, nagyon szerettem őt. Sebastiánnak volt egy biciklije, amin elromlott a fék... Egy dombos magaslaton volt fenn a kis nyaraló... Egy Mountain Bike volt, Szeba rá akart ülni, de Anita elvette tőle a biciklit, hogy ő majd leviszi, mert rossz a fék.

- emlékezett vissza Hajdú Péter műsorában Zámbó Krisztián.

Majd saját magáról is mesélt egy elképesztő történetet arról, hogyan és miért keveredett rossz társaságba és miként lopott, tört be mások otthonába.

"Elég komoly brigádokba keveredtem az akkori alvilágban. Én pitiáner dolgokat csináltam. Lopkodtunk, meg betörtem egy lakásba, ilyesmi. Nem hoztam el komoly dolgokat. Inkább erkélyekre másztam be és bicikliket és Air Max cipőket vittem el.

Egyszer betörtem egy általános iskolába is, de csak csínytevés volt..." - mondta gyerekkoráról Zámbó Krisztián, aki azért élt amolyan utcagyerek életmódot, mert így szerette volna felkelteni apja, Zámbó Jimmy figyelmét, aki nagyon elhanyagolta a családját.

A rendőrök csak anyut értesítették, ő pedig elverte a fenekemet, mint az állat. Végül a tanulmányi eredményeim is romlani kezdtek és emiatt kellett apuékhoz költöznöm..." - mondta Zámbó Krisztián, aki igyekszik a jó dolgokra gondolni néhai édesapjával kapcsolatban.