Terrortámadást élt túl a TV2 sztárja, szörnyű emlékeiről beszélt

Kocsis Alexandra
Vágólapra másolva!
Megdöbbentő történetet mesélt el az Exatlonban látott Kocsit Alexandra.
Vágólapra másolva!

Kocsis Alexandra, az Exatlonban Szandi, a második évad szereplője volt, 109 futamon indult, 31%-os eredménnyel esett ki (az All Starban is szerepelt, ott hamar búcsúzott).

Most a TikTokon mesélt egy drámai történetet: épp a Fülöp-szigeteken, Manilában volt, amikor terrortámadás ért egy kaszinót, ahol röviddel előtte járt.

Kocsis Alexandra https://www.instagram.com/alexandrakocsisofficial/

Emlékei szerint épp kijött a szállodai szobából, és azt hallotta, hogy sikítoztak az emberek, először azt hitte, nagy buli van. "Elindultam lefele a tizedikről, majd ahogy kinyílt a liftajtó, mindenhol véres fejű embereket, rendőröket láttam. A mentősök rohangáltak össze-vissza, sokkhatás ért" - mondta. Odament egy síró fiúhoz, kiderült, hogy ő is a kaszinóban volt kicsit korábban, mint Szandi - ő megúszta, de a barátjait lelőtték.

Alexandra a recepcióhoz ment, megkérdezni, mi történt, akkor mondták neki, hogy szemben, a kaszinóban terrortámadás volt. "Nem tudom, hogy hány életem van még, de az biztos, hogy a Jóisten és nagypapám odafönt vigyázott rám" - mondta TikTok-oldalán.

@alexandrakocsisofficial Hogyan éltem túl egy terrortámadást Manilában? PART 2 Anyai megérzés? ❤️ #survivor#thanksmom#thanksgod♬ eredeti hang - Alexandra Kocsis