Megdöbbentő: így nézne ki Zimány Linda plasztikai műtétek nélkül

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb, híresség, Zimány Linda
Zimány Linda
Vágólapra másolva!
Egyes sztárok csak hiúságból változtatgatnak a testükön, mivel megtehetik, míg másoknak nyomós okból szükséges a sebészkés alá feküdni. Persze vannak olyanok is, akik nem tudnak határt szabni önmaguknak, plasztikafüggők lesznek és folyton változtatni akarnak magukon. Az alábbi sztárok között akad olyan is, aki szörnyű tragédia következtében kapott teljesen új arcot, míg mások csak kedvtelésből döntöttek úgy, hogy mást szeretnének látni a tükörben. Persze sokan nem vállalják nyíltan a beavatkozásokat, vagy csak kevesebbet vallanak be azokból, de a régi és új képeik elárulják őket.
Vágólapra másolva!

Zimány Linda

Zimány 15 évesen már szépségversenyeken szerepelt, sokat közülük meg is nyert az évek során. Elsősorban a V-Tech együttes énekesének, Kefírnek barátnőjeként vált ismertté, sokan a magyar Britney Spearsként emlegették. Ma már nemcsak modell, hanem üzletasszony is, aki úgy vélekedik a plasztikai műtét témáról, hogy szóra sem érdemes, annyian csinálják. Sosem titkolta, hogy megműttette a száját, orrát, melleit, sőt a hónalját is botoxoltatja, hogy ne izzadjon.

Zimány Linda sem vetette meg a plasztikai műtéteket Forrás: Zimány Linda/Instagram

Kiss Judy

A Groovehouse énekesnőjének esete teljesen kivételes, számára nélkülözhetetlen volt a többszörös plasztikai műtét a 24 éve történt, súlyos autóbalesetét követően, melybe majdnem belehalt. Az énekesnő sokat mesélt az utóbbi időben a tragikus eseményről és arról, hogyan tudta feldolgozni a történteket. Ő nem akart új arcot, mégis kapott, hiszen nem tudták visszaállítani az eredeti állapotot a súlyos sérülései miatt.

Az idegek egy része elhalt azon a területen, nem olyan a vérkeringésem, mint kellene, és másképp reagál az idő múlására" – mondta a Borsnak Judy egy tavalyi nyilatkozatában.

Kis Judy a balesete előtt és után Forrás: Instagram/ kisjudy
Judyt jelenleg a Sztárban sztárban láthatja a közönség Fotó: Major Kata - Origo

A cikk folytatásáért lapozzon!