Beperelte Lady Gagát az énekesnőt korábban megzsaroló nő

award celebrity Horizontal
US actress and singer Lady Gaga poses on the red carpet upon arrival at the BAFTA British Academy Film Awards at the Royal Albert Hall, in London, on March 13, 2022. (Photo by Tolga Akmen / AFP)
Vágólapra másolva!
Két éve történt februárban, hogy egy ámokfutó férfi rálőtt Lady Gaga kutyasétáltatójára, aki az énekesnő házikedvenceire vigyázott. A bűnöző a kutyákat magával vitte, a súlyos sérüléseket szenvedő kutyasétáltató férfit pedig magára hagyta. Lady Gaga akkor ötszázezer dolláros jutalmat ígért annak, aki visszaadja a kutyáit, végül nem fizetett, ugyanis kiderült, hogy a megtaláló nő is annak bűnbandának a része volt, akik ellopták a kutyákat. A bűnöző nőnek most kellene a pénz, ezért úgy döntött, bepereli az énekesnőt.
Vágólapra másolva!

Lady Gagát szörnyen megviselték a 2021 februárjában történtek, ugyanis alkalmazottja súlyosan megsérült, szeretett kutyáit pedig ismeretlen helyre vitték a rablást elkövetők. Az énekesnő pénzjutalom fejében várta, hogy valaki legalább a két francia bulldogot visszajuttatja neki, majd szerencsével is járt, ugyanis egy Jennifer McBride nevű nő talált rá a kutyáira.

Később a tárgyalások során kiderült, hogy McBride is részese volt a bűnténynek, áprilisban őt is letartóztatták másik négy vádlottal. A kutyákat visszajutattó nőt a bíróságon gyilkossági kísérletben való bűnsegédlettel vádolták, bűnösnek is találták, de végül két év próbaidővel megúszta.

Most Jennifer McBride nehezményezi, hogy Lady Gaga nem fizette ki az ötszázezer dolláros jutalmat, amit ígért a kutyákért ezért beperelte őt. A kereset szerint McBride-nak a jutalmon felül további követelései is vannak Lady Gagával szemben, mivel az fájdalmat, szenvedést, lelki gyötrelmet okozott neki azzal, hogy becsapta és nem fizette ki - írja a buzzfeednews.com.

Lady Gaga Forrás: NORTHFOTO/Entertainment Pictures/Netflix