Bódi Csabiék is életveszélybe kerültek a tömegbalesetet okozó porfelhő miatt

Bódi Csabi
Vágólapra másolva!
Mint arról az Origo is beszámolt, tegnap, azaz március 11-én talán minden idők egyik legnagyobb tömegbalesete történt Magyarországon. Az M1-es autópályán történt tömegbalesetben rengetegen megsérültek, egy autós pedig belehalt sérüléseibe, a rendőrség büntetőeljárás keretében vizsgálja az ügyet. Az eset hallatán Bódi Csabi is felháborodott, szerinte mulasztás történt. A zenész azért is ijedt meg nagyon, mert ők is épp autóban ültek a baleset idején és belekeveredtek a hatalmas porfelhőbe.
Vágólapra másolva!

Közösségi oldalán fejtette ki véleményét a tegnapi balesetről Bódi Csabi, aki épp zenekarával együtt tartott egy fellépésre, amikor belefutottak ők is a hatalmas porfelhőbe, ami a tegnapi tömegszerencsétlenséghez is vezetett. A videón hallani az énekes döbbenetét és ijedtségét, ahogy hirtelen alig látnak valamit az úton a portól.

Az anyagi kár a tetemes, de azt lehet pótolni nem úgy, mint az egészséget! Az autópálya felügyelet hatalmasat hibázott és remélem felelősségre vonják azt aki hibázott! Pár évvel ezelőtt amikor hatalmas köd volt az M3-as autópályán, akkor a rendőrök letereltek minket, mert annyira járhatatlan volt látási viszonyok miatt az autópálya, akkor nem hibázott az illetékes!" - írta az elborzasztó videó mellett Bódi Csabi.