Döbbenet a tárgyalóteremben, ezzel próbálkozik a gyerekgyilkos magyar nő

gyilkosság, olaszország, magyar nő
Vágólapra másolva!
Tart Perugiában a gyerekgyilkossággal vádolt magyar nő pere. Mint azt az Origo is több cikkben megírta, két évvel ezelőtt B. Katalin több késszúrással megölte kétéves kisfiát Olaszországban. A mentálisan beteg nő most szót kért a tárgyalásán, előadásával megdöbbenést keltett a hallgatóságban - írta a Bors. 
Vágólapra másolva!

Újabb tárgyalást tartottak a perugiai bíróságon az olaszországi gyermekgyilkosság ügyében. A tárgyaláson több tanút is meghallgattak, közöttük a helyi Caritas vezetőjét is, aki azt mondta, neki az első pillanattól fogva gyanús volt a nő viselkedése. Mint mondta, "amikor bejelentkezett hozzánk, azt mondta, hogy el kellett Magyarországról menekülnie. Sejtettük, hogy valójában arról lehet szó, hogy a hazájában gondok merültek fel a gyermekelhelyezéssel kapcsolatban. Amikor erre utaltunk egy beszélgetés során, Katalin elhagyta az épületünket".

Amikor a bíró a nő védője által felkért tanúkat meghallgatta, kiderült, hogy a szakértők szerint az asszony mentálisan beteg. Az egyikük elmondta, hogy neki bevallotta tettét, bár a szúrások számára nem emlékezett.

Az, hogy a nő mentálisan beteg, nem jelenti azt, hogy tette elkövetésekor ne lett volna tudatában annak,, mit tesz - mondta a lapnak Massimiliano Scaringella, a gyászoló édesapa jogi képviselője.

Színészkedik a gyilkos nő

A lehetőséget viszont arra használta, hogy összevissza beszéljen, főleg értelmetlen dolgokat. A jelenlevők közül többekben is azt a benyomást keltette, hogy az

önmagának kitalált szerepét túljátszotta, így hiába próbálta a hallgatóságot és a bírót meggyőzni arról, hogy beszámíthatatlan.

A gyermek édesapja a lapnak azt mondta,