Peter Srámek keményen válaszolt az őt gyalázó Alekosznak

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Peter Šrámek, Sramek
Vágólapra másolva!
Peter Srámek máris válaszolt Nagy Alekosznak, aki nyilvánosan szidta Zámbó Jimmy régi kocsija miatt.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Nagy Alekosz ezúttal Peter Srámeknek ment neki, amiatt támadta, hogy megvette Zámbó Jimmy egykori autóját – amelynek szerinte inkább egy csepeli múzeumban lenne a helye.

"Az autó eladó volt, én pedig megvettem. Ez egy szimpla adásvétel volt, ami előtt valóban nem kértem Nagy Alekosztól engedélyt. Őszinte leszek, nem tudtam, hogy kellett volna... Ha nem én veszem meg az autót, akkor megveszi más. Ez a kocsi nekem értékes, mert tudom, kié volt. Az is tény, hogy én nem múlt héten kezdtem el Zámbó Jimmy-dalokat hallgatni" – válaszolt Peter Srámek.

Peter Srámek Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Azt értem, hogy minden áron szerepelni szeretne az újságokban és televíziókban, de ezt megteheti a produktummal is, amit letesz az asztalra. Ja, hogy az nincs? Rendben, legyen. Annyi háton felmászott már, ha az enyém kell most, hát legyen... A továbbiakban azonban nem szeretnék Alekosszal és az ő bulvárkreálmányaival foglalkozni. Hallgassa tovább Jimmy dalait és az én dalaimat, de a nevemet felejtse el, mert nagyon nem vagyunk egy szinten" – tette hozzá, miközben kitért arra is, hogy a kocsinak nem Srámek-001 a rendszáma (ahogy Alekosz állította), az a tábla csak egy klipforgatás miatt került rá.