A Zámbó család is beszállt Alekosz és Peter Srámek háborújába

Sztárok legviccesebb kijelentései  Alekosz
Vágólapra másolva!
Folytatódik Nagy Alekosz és Peter Srámek vitája, előbbi már Zámbó Jimmy családjával is beszélt.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, egy harmadik szereplő is beszállt az Alekosz és Peter Srámek között vitába, mostanra pedig az is kiderült, hogy a Zámbó család egyik tagjáról van szó – aki Alekoszt támogatja.

Alekosz Forrás: TV2

"Őszintén vallottam a Facebookon a Peter Srámek menedzsere és a köztem lévő konfliktusról, amit szerintem felnőtt, intelligens emberek módjára is meg lehetett volna beszélni. Erre ő képtelen volt. A bejegyzésemet követően keresett meg Jimmy egyik rokona, akit nem szeretnék nevesíteni. A lényeg, hogy teljes mértékben kiállt mellettem, sőt döbbenetes dolgokat mondott a menedzserről. Állítása szerint

épp a minősíthetetlen stílus miatt, amit jómagam is sérelmeztem. Azt is megtudtam, hogy ezt szóvá is tették neki, ám semmilyen változást nem sikerült elérniük. Ez itt már nem is Peter Srámekről szól, sokkal inkább a menedzserről" – mondta Alekosz a Borsnak.

Peter Srámek Fotó: Szabó Gábor - Origo

Az egykori valóságshow-szereplő korábban arról számolt be, hogy Peter Srámek menedzsere rendőrségi feljelentéssel fenyegette, "f*szszopónak titulálta".

A két híresség között eredetileg Zámbó Jimmy régi autója miatt pattant ki a vita, a kocsi ugyanis Srámek birtokában van, Alekosz szerint viszont inkább egy csepeli múzeumban lenne a helye.