Reggel ötkor már feleseket ivott éveken át, epét hányt az ismert magyar zenész

MC Hawer
Vágólapra másolva!
Legdurvább éveiről mesélt, csoda, hogy le tudott állni. 
Vágólapra másolva!

MC Hawer korábban már sokat mesélt legsúlyosabb éveiről, most újabb részletek derültek ki. "Az volt a jellemző, hogy általában reggel 5 körül felébredtem, és akkor már nagyon másnaposan, nagyon fáradtan lementem, és vettem pár kis ampullát. Akkor azt megittam, aztán délelőtt 11-12 felé megint bealudtam. Aludtam délután 4-ig, 5-ig, és aztán újabb adagért mentem le a boltba" – mesélte. Az ampulla a tömény alkoholos italokra vonatkozik.

MC Hawer MC Hawer

Később bekerült egy pszichiátria zárt osztályára, de mára le tudott állni az itallal. "„A 2013-as év volt, amikor október elsején bevonultam az utolsó addiktológiára... egyszerűen már bármit megettem, megittam, öklendeztem, hányingerem volt, jártam a vécére, de már nem ettem semmit az utolsó két hétben, és nem is hánytam ki semmit, csak epét" – idézte a Blikk a zenészt.

Az MC Hawer néven ismert Koczka Géza tavaly ijesztő tünetekkel, 192/110-es vérnyomással került kórházba, de hamar kiengedték. "Szerencsére nincs semmi bajom, most is teljesen jó értékeket mért az orvos. Naplót kell vezetnem, és tíz nap múlva vissza kell jönnöm még egy kontrollra. Rengeteg stressz ért mostanában, és a rendszeres mozgást is hanyagolom, valószínűleg ez lehetett a gond. Muszáj lesz újra elkezdnem sportolni" – mondta akkor.