114 késszúrással ölt meg egy 13 éves lányt egy 16 éves fiú

verekedés az iskolában, iskolai erőszak, gyerekek verekednek, kiközösített gyerek
Vágólapra másolva!
Életfogytiglani börtönbüntetést kapott az az amerikai kamasz, aki két éve több mint száz késszúrással végzett 13 éves iskolatársával - írta a Bors. 
Vágólapra másolva!

Életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték a 16 éves Aiden Fuccit, aki 114 késszúrással megölte a 13 éves iskolatársát, Tristyn Baileyt - írja a Daily Mail. Az eset még 2021 májusában történt.

Tristyn Baileyt utoljára 2021. május 9-én, St. Johns megyében látta egy térfigyelő kamera. Ekkor gyilkosával, Aiden Fuccival sétált. Az egy órával későbbi felvételen Fucci már egyedül mászkált.

A rendőrségi jelentés szerint a lány holtteste körülbelül 500 méterre volt Fucciék házától.

A gyilkosságnál használt kés darabjait egy közeli tóban találták meg. Fucci bevallotta, valóban Baileyvel volt a gyilkosság napján, összevesztek, földre lökte a lányt és magára hagyta.

A későbbi a házkutatás során megtalálták a gyilkosság napján viselt ruháját, ami véres volt.

A floridai bíró péntek reggel jelentette be döntését, és azzal kezdte, hogy ebben az esetben csak "egyetlen megfelelő ítélet létezik". Figyelembe vették Fucci korát, mentális egészségét, otthoni életét és a fiú családjának leveleit, valamint azt a tényt, hogy ő volt az 'egyedüli résztvevő' és '100 százalékban felelős a gyilkosságért'.

Smith bíró azt mondta, ez volt az egyik "legnehezebb és legmegdöbbentőbb ügy" a megyében, amelynek 16 éves joggyakorlata alatt tanúja volt.

Címlapi képünk illusztráció!