Drasztikus lépésre szánta el magát Tóth Andi Marics Petivel kapcsolatban

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, múlt héten vallotta be Tóth Andi, hogy igazak a pletykák, miszerint szakított párjával, Marics Petivel, aki már közös albérletükből is elköltözött. A helyzetet nehezíti számukra, hogy együtt kell dolgozniuk a Sztárban sztár zsűritagjaként, ahol párként öltöztetik fel őket a műsorra. A tegnap esti élő show-ban is elég rideg volt a kettejük közötti hangulat, ami közrejátszhatott Tóth Andi mai lépésében.
Vágólapra másolva!

Múlt héten robbant a hír, hogy Marics Peti elköltözött Tóth Anditól, melyet az énekes egy közeli ismerőse kotyogott ki a sajtónak. Ettől Tóth Andi nagyon ideges lett és sajátos stílusában reagált a hírekre egy Instagram-történetben, melyben megerősítette a szakításuk tényét.

Az énekesnő azt nehezményezte leginkább, hogy megkérte exét, hogy a Sztárban sztár miatt egyelőre ezt ne híreszteljék és ne nehezítse meg számára az ottani feladatot, mert ő nagyon komolyan veszi a zsűrizést. Ezért is haragudott annyira, amikor Marics Peti oldaláról szivárogtatták ki a titkukat, szerinte nem tartotta tiszteletben a kérését.

Ez nem történt meg, sőt, meg is nehezítette nekem az utolsó adást, de mindegy is, igyekeztem nem kimutatni, megtörtént, levette mindenki" - magyarázta akkor Tóth Andi.

Tóth Andi nagyon komolyan gondolhatja a szakítást és úgy tűnik, nem tervez kibékülni Marics Petivel, ugyanis kikövette az énekes Instagram-oldalát és az összes közös fotójukat letörölte az oldaláról - Mariccsal ellentétben - egy kivételével. - írja a Blikk.

Tóth Andi ezt az egy közös képet hagyta fenn az Instagram-oldalán, mely testvére esküvőjén készült Forrás: Tóth Andi Instagram