Elnémíttatná Donald Trumpot az amerikai baloldal

amerikai félidős választások, választás, Donald Trump,  Former President Trump Holds Rally In Support Of Ohio Senate Candidate JD Vance GettyImageRank2
VANDALIA, OHIO - NOVEMBER 07: Former U.S. President Donald Trump waves at the end of a rally at the Dayton International Airport on November 7, 2022 in Vandalia, Ohio. Trump is in Ohio campaigning for Republican candidates, including U.S. Senate candidate JD Vance, who faces U.S. Rep. Tim Ryan (D-OH) in tomorrow's general election. Drew Angerer/Getty Images/AFP (Photo by Drew Angerer / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Donald Trump újraválasztásra készülő elnök jogi csapata arra számít, hogy a manhattani bíróság hallgatásra kötelezné, amíg az ügy tárgyalására vár.
Vágólapra másolva!

Alkotmányellenes lépéssel lepleznék a baloldali korrupciót

A Daily Mail értesülése alapján írta meg a Breitbart, hogy a new york-i bíróságon "példátlan lépést" készíthetnek elő a 2024-es elnökjelölt elhallgattatására.

A bíróság így próbálja elérni, hogy megakadályozza Trumpot abban, hogy az amerikai közjogi rendszert is átszövő, baloldali rendszerszintű korrupció megszűntetésével, vagyis a "mocsár lecsapolásával" kampányoljon.

Alkotmányellenes módon hallgattatnák el Trumpot Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Joe Raedle

- idézet a szóban forgó forrástól.

Steven Cheung, Trump kampányszóvivője a lehetséges szájzárról szóló hírekre reagálva a következőt nyilatkozta:

Az újraválasztásra készülő elnök kiáll a szólásszabadság mellett, amelyet a New York-i törvényszék súlyosan megsértene, amennyiben a kérdéses rendeletet elfogadnák és végrehajtanák.

Trump békét hozna

Ahogy az Origo is beszámolt róla több alkalommal, Trump többször is ígéretet tett az orosz-ukrán háború lezárására.

Legfontosabb ígérete, hogy újraválasztása esetén 24 óra alatt véget vetne a háborúnak.

Trump szinte azonnal lezárná a nyugati világnak is súlyos károkat okozó, pusztító háborút Forrás: Getty Images via AFP/2022 Getty Images/Joe Raedle

Szerinte a problémát a globalista és neokonzervatív héjákból álló vezetés jelenti a Pentagonban, akiket haladéktalanul le kell váltani.

Trump péppé verné Bident az elnökválasztáson

A Századvég és a McLaughlin&Associates kutatása szerint Donald Trumpal szemben megsemmisítő erejű vereséget szenvednének a demokraták.

A kutatás eredményei szerint a megkérdezetteknek 48 százaléka voksolna Trumpra, míg Bidenre csupán 43 százalékuk.