Váratlan fordulat Király Viktorék házasságában

Király Viktor, Király-Virág Anita
Vágólapra másolva!
Külön élnek, de randiznak egymással, próbálják rendbe hozni a házasságukat Király Viktorék. Egy ismerősük mesélt arról, hogy milyen hatással volt a kapcsolatukra a közös törökországi nyaralás.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, Király Viktor és a felesége, Virág Anita közösen utaztak Isztambulba, hogy megmentsék megromlott házasságukat – ami a fotók és videók tanúsága szerint nem volt eredménytelen, láthatóan jól érezték magukat együtt.

Virág Anita és Király Viktor Forrás: Király-Virág Anita Instagram

Ezt erősítette most meg egy ismerősük, aki a Blikknek nyilatkozott: "A törökországi hosszú hétvége nagyon jól sikerült. Anita lepte meg Viktort ezzel az úttal a születésnapja alkalmából, és minden úgy zajlott, mint egy tündérmesében. Rengeteget sétáltak, romantikáztak, és mivel csak kettesben voltak, volt lehetőségük egymásra fókuszálni, amire már nagy szükségük volt" – mondta.

Jelenleg még nem mondták ki, hogy újra együtt vannak, és Anita még nem költözött haza a kisfiukkal a családi házba. A törökországi utazás után is külön otthonban hajtották álomra a fejüket, de újra randiznak, ami felpezsdíti a kapcsolatukat. Sokan drukkolunk nekik, és úgy látszik, nem hiába, mert jó úton haladnak" – tette hozzá az informátor.