Így néz ki most Tóth Gabiék új otthona - videó

Krausz Gábor és Tóth Gabi
Krausz Gábor és Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban mi is megírtuk, Tóth Gabi megtörten mesélt arról, hogyan esett szét az életük a költözés miatt, amit egyébként már annyira vártak. Az énekesnő és családja már egy ideje egy panzióban húzta meg magát, míg kész nem lesz szentedrei állomotthonuk. Most megkönnyebbülve mutatta meg követőinek, hogy egész szépen halad a felújítás.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabi és családja már hetek óta bőröndökből él, ugyanis albérletüket már el kellett hagyni, de szentendrei házuk még felújítás alatt áll, így nem tudtak egyből beköltözni. Eleinte az énekesnő nővérénél, Tóth Veránál húzták meg magukat, majd egy panzióba költöztek, ahol várják, hogy végre kész legyen új otthonuk.

Tóth Gabi nagyon elkeseredett az utóbbi időszakban, ugyanis boldogságukat beárnyékolta kislányuk, Hannaróza betegsége, akit kórházba is kellett szállítani. Majd ő maga is megbetegedett, így még nehezebben viselték, hogy nincs hová hazamenniük. Mára már szerencsére mindenki jól van, csak a felújítási időszakot kell még átvészelniük. Az énekesnő most megkönnyebbülten tett közzé egy videót, melyen az új ház egy része látható és ez alapján egész jól haladnak a munkálatok.