"Te kopasz sz.rdarab!" - megalázták a Napoli edzőjét a Juventus elleni rangadón

fbl Horizontal
Napoli's Italian coach Luciano Spalletti reacts during the UEFA Champions League quarter-finals second leg football match between SSC Napoli and AC Milan on April 18, 2023 at the Diego-Maradona stadium in Naples. (Photo by Andreas SOLARO / AFP)
Vágólapra másolva!
A Serie A 31. fordulójának vasárnap esti rangadóján a Napoli egy 93. percben szerzett góllal nyert a Juventus otthonában, és újabb lépést tett a bajnoki cím felé. A meccs után botrány robbant ki, mert a torinóiak másodedzője obszcén kifejezésekkel sértegette a győztes csapat vezetőedzőjét, Luciano Spallettit.

A feszült hangulatú mérkőzés során több olyan bírói ítélet is született, amely indulatokat váltott ki a felekből. A Juventus például a 83. percben vezetést szerzett, ám Angel Di Maria gólját szabálytalanság előzte meg és emiatt a találatot elvette a videóbíró.

A footitalia.com megírta, hogy a mérkőzésen az Olasz Labdarúgó Szövetség ügyészségi felügyelői a stadionban voltak és arról számoltak be, hogy a Juve másodedzője, Marco Landucci obszcén módon sértegette a Napoli trénerét, Luciano Spallettit.

üvöltötte Allegri asszisztense Spallettinek, aki állítólag erre nem reagált semmit.

Az ügy még kivizsgálás alatt van, ha mindez igaznak bizonyul, Landucci komoly büntetésre számíthat.