Vágólapra másolva!
Sajtóhírek szerint David Beckham középső fia, a jelenleg kölcsönben a Brentford B csapatábanfutballozó Romeo komoly döntés előtt áll a jövőjét illetően.

A 20 éves játékos januárban az idény végéig vette kölcsön az Inter Miami együttesétől a Brentford B csapata. Beckham az Angliában töltött rövid ideje alatt is jó benyomást keltett, a Middlesex kupa negyeddöntőjében góllal járult hozzá csapata Wealdstone elleni 3-2-es győzelméhez.

A The Telegraph információi szerint a Brentford szeretné megtartani tehetséges játékos, ezért felajánlották neki, hogy maradjon még a nyugat-londoni alakulatnál a következő szezonra is. Beckhamnek így most komoly döntést kell hoznia a jövőjét illetően, vagy visszatér apja klubjához, az Inter Miamihoz, vagy marad még egy idényt a Brentfordnál, abban bízva, hogy jó teljesítménnyel akár a Premier League-ben szereplő felnőtt csapathoz is meghívást kaphat.

A Brentford megtartaná Beckhamet, nehéz döntés előtt áll a fiatal focista Forrás: Instagram/romeobeckham

"Tökéletesen elégedettek vagyunk Rómeóval. Hihetetlenül jól tudott alkalmazkodni, a csapatnak pedig fontos tagja lett. Szeretem azt a minőséget, amit képvisel, és tetszik ahogyan viselkedik a pályán, illetve azon kívül. A nálunk töltött idő alatt egyre jobb formába tudott lendült és most jó helyen van ahhoz, hogy előrelépjen a karrierjében" – dicsérte Beckhamet a Brentford B vezetőedzője, Neil MacFarlane.