Szakított a 40 évvel fiatalabb barátjával a 76 éves Cher

Target Presents AFI's Night At The Movies - Presentations GettyImageRank3 Celebrities FILM
HOLLYWOOD, CA - APRIL 24: Singer/actress Cher presenting "Moonstruck" at Target Presents AFI's Night at the Movies at ArcLight Cinemas on April 24, 2013 in Hollywood, California. Frazer Harrison/Getty Images for AFI/AFP
Vágólapra másolva!
Cher tavaly novemberben tette nyilvánossá a kapcsolatát közel 40 évvel fiatalabb szerelmével a Twitter-oldalán. Mint kiderült, a 76 éves énekesnő egy 36 éves rapperrel, Alexander „A.E" Edwardsszal jött össze. Nemrég a vörös szőnyegen vonultak fel együtt, de úgy tűnik, véget ért a románc.
Vágólapra másolva!

A 76 éves énekes-színésznő és a 37 éves zenei vezető néhány hete szakított, azt azonban nem hozták nyilvánosságra, hogy ki kezdeményezte a kapcsolat felbontását. Cher nem nyilatkozott nyilvánosan a szétválásról, és március óta nem aktív a Twitteren és az Instagramon sem - írja a TMZ.

Forrás: AFP/2013 Getty Images/Frazer Harrison

Cher és párja állítólag 2022 szeptemberének végén találkozott egymással először a párizsi divathéten, de hivatalosan 2022 novemberének elején látták őket együtt. Alexander a múlt hónapban arról vallott, hogy mennyire közel került Cher fiaihoz, Chaz Bonóhoz és Elijah Blue Allmanhez.