Gyászol Jakupcsek Gabriella

Élete rázósabb pillanatairól mesélt Jakupcsek Gabriella , Jakupcsek Gabriella, műsorvezető, Lakástalkshoe
Kamaszkorában is azonnal kitűnt a többiek közül, leginkább az erős személyisége által
Vágólapra másolva!
Élete egyik legszomorúbb anyák napi ünnepén van túl Jakupcsek Gabriella, aki szívszorító üzenettel búcsúztatta szeretett édesanyját a közösségi oldalán. A műsorvezető édesanyja néhány hete halt meg, lánya az első anyák napját töltötte nélküle.
Vágólapra másolva!

Jakupcsek Gabriella elmondása szerint már egy ideje sejtette, hogy eljön ez a szomorú nap is számára, hiszen szeretett édesanyja már kilencvenéves volt, de erre a hiányra és fájdalomra képtelenség felkészülni.

Tudtam, hogy közel a nap, és el fogsz menni, ésszel felfogtam, de a lelkem nem engedelmeskedik még... Alig telt el pár hét... Mondják, majd beletörődik a szív is. Köszönöm a szabadságot, amit kaptam tőled, a biztonságos szeretet, amit adtál. Köszönöm a humorodat, amivel megtanítottad kíváncsian szemlélni a világot. Köszönöm, hogy nem kényeztettél el vagyonnal, de megtanítottál kíváncsinak lenni a világra, vágyódni és küzdeni azért, amit el szeretnék érni újra és újra" - kezdte bejegyzését Jakupcsek Gabriella, aki azt is elárulta, hogy végig édesanyja mellett volt az utolsó időkben.

De megőrizlek a történeteinkben, a humoros kifejezéseid pedig mindig meg fognak minket nevettetni, ahányszor csak emlegetni fogjuk, mert ígérem, sokat fogunk emlegetni; így maradsz meg nekünk. Szép volt veled az élet, köszönöm. Búcsúzom, tudom megérted... De tudod, jönnek a gyerekek hozzám köszönteni, mert ma van Anyák napja - abból is a legnehezebb..." - zárta gondolatait a műsorvezető, aki mindeddig nem beszélt nyilvánosan édesanyja haláláról.

A képek között lapozhat: