Nemrég műtötték, mégis bulizni ment a drogszeánsz után félholtan talált VV Anett

VV Robin helyén már más feszít VV Anett oldalán
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, áprilisban újabb műtétre szorult Béres Anett, azaz VV Anett, akit tavaly nyáron találtak törött csontokkal a siklósi erdőben, miután egy hallucinogén teakeveréket fogyasztott egy szeánsz alkalmával. Az egykori valóságshow-szereplőnek majdnem egy évvel később távolították el a gerincét tartó csavarokat, most mégis szórakozni ment a drogszeánszon szintén részt vevő Aleska Diamonddal.
Vágólapra másolva!

VV Anett és az egykori pornószínésznő, Aleska Diamond nagyon jó barátnők és a siklósi drogszeánszon történtek sem álltak közéjük. Most mindkét nő egyedülálló, így úgy döntöttek, hogy semmi nem állhat útjába egy görbe estének, így több barátnőjükkel együtt mentek szórakozni.

A történtek és gyógyulása ellenére is úgy döntött VV Anett, hogy készen áll újra a szórakozásra, sőt, örömmel újságolta követőinek, hogy már magassarkút is tud hordani, mint a balesete előtt. Az estéről több felvételt is megosztott a közösségi oldalán, majd kapott egy gúnyos hozzászólást is a siklósi drogszeánszon történtekre utalva.

- írta a csípös megjegyzést az egyik követője, majd egy másik meg is jegyezte, hogy nem gondolta volna, hogy ezt valaki le meri írni a felvétel alá.