Hét percen keresztül állva tapsolták Johnny Deppet a cannes-i fesztiválon - videó

DEPP, Johnny; DU BARRY, Jeanne
Cannes, 2023. május 17. Johnny Depp amerikai színész a Jeanne du Barry című filmje bemutatójára alkalmából tartott sajtótájékoztatón a 76. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon 2023. május 17-én. MTI/EPA/Guillaume Horcajuelo
Vágólapra másolva!
Ahogy azt korábban megírtuk,  a Johhny Depp főszereplésével készült Jaenne du Barry nyitotta meg az idei cannes-i filmfesztivált. A közönség vastapssal köszöntötte az 59 éves színész visszatérését. A premieren hétperces álló ováció fogadta a színészeket és a produkció készítőit, ami Johnny Depp számára is megható volt.
Vágólapra másolva!

A 46 éves francia színésznő-rendezőnő, Maiwenn hatodik alkotásával, a Jeanne du Barry (amelyben a címszerepet a rendezőnő alakítja) nyílt meg a 76. cannes-i filmfesztivál. A film XV. Lajos francia király utolsó hivatalos szeretőjének életéről, felemelkedéséről és bukásáról szól – a francia uralkodót az 59 éves Johnny Depp alakítja.

A kosztümös film Johnny Depp nagy visszatérését jelenti a filmvászonra, miután az elmúlt években elsősorban a volt feleségével, Amber Heard színésznővel folytatott bírósági ügyei miatt került a címlapokra, és az alaptalan vádak miatt nem is kapott jelentős filmes felkérést, azaz majdnem tönkre ment a karrierje.

– mondta a színész a cannes-i sajtótájékoztatón, ahol arra a kérdésre, hogy még mindig úgy érzi-e, hogy Hollywood bojkottot hirdetett ellene, a sztár azt válaszolta: "nem, egyáltalán nem". Majd hozzátette: "nem érzem, hogy bojkottálnának, mert nem is gondolok Hollywoodra".

- mondta Depp. Elmondta, hogy az elmúlt éveket "egy rossz viccként" élte meg, például azt, amikor

"megkérnek, hogy szállj ki egy filmből, csak azért, mert pletykák terjednek".

A hat hétig tartó tárgyalás után született ítélet 2022 júniusban azt mondta ki, hogy Amber Heard a párkapcsolati erőszak áldozatairól írt újságcikkében megrágalmazta volt férjét, és kártérítést kell fizetnie.

Most Deppet hét percig ünnepelte a cannes-i fesztivál közönsége, amitől a színész olyannyira meghatódott, hogy könnyek szöktek a szemébe.