Ezt a nőt szemelhette ki magának Kucsera Gábor

Kucsera Gábor
Vágólapra másolva!
Az év elején jelentette be Tápai Szabina és Kucsera Gábor, hogy egy évtized házasság után elválnak útjaik. Azóta már többen is azt találgatták, hogy vajon kibékül-e a házaspár, de egyelőre úgy tűnik, hogy csak baráti kapcsolat van közöttük a gyerekeik miatt. Tápait már hírbe hozták egy gazdag vállalkozóval, Kucsera magánéletéről azonban nem sokat tudni. Az egykori kajakozó most nagy meglepetést okozott, ugyanis egy párkapcsolatban élő nő legújabb fotója alatt bókolt.
Vágólapra másolva!

Kucsera Gábor félreérthető hozzászólására figyeltek fel egy bulvártémákkal foglalkozó Facebook-csoportban, ahol azt találgatják, vajon szemet vetett-e a szóban forgó nőre a válófélben lévő kajakozó. Kucsera nem másnak, mint Nagy Alekosz barátnőjének, Varsányi Rékának bókolt legújabb fotója alatt és kedvelte is azt. Kucsera és Varsányi személyesen is ismerik egymást, ugyanis mindketten szerepelnek majd az Ázsia Expressz legújabb évadában.

- írta Kucsera Nagy Alekosz barátnőjének képei alá.

A nő azonban nemcsak bókot kapott a fotó alatt, hanem egy rosszindulatú megjegyzést is, melyben arra utaltak, hogy a szerepléseiből keresett pénznek köszönheti, hogy megváltozott.

"Látod mennyit tesz a pénz? Mindjárt jobban nézel ki!" - írta a cinikus megjegyzést Varsányi Réka egy követője, azonban ő még egyik hozzászólásra sem reagált.

Nagy Alekosz és Varsányi Réka kapcsolata eléggé bonyolultnak tűnik Forrás: TV2

Az eredeti bejegyzést a linkre kattintva tekintheti meg.