Így működik a baloldali politikai pedofília

Tüntetés, demonstráció, tanár-diák tüntetés, diáktüntetés, tanár, diák, Egységes Diákfront, PDSZ, Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete, menet a Szent István Bazilikától, Bazilika, Budapest, 2023.05.03.
Pankotai Lili
Vágólapra másolva!
A baloldal szellemi válságban van, nincs mondanivalójuk, nincs olyan koherens, releváns politikai cél és szándék, amely mögé társadalmi többséget tudnának kiépíteni, pont ezért próbálnak rátelepedni egy-egy elégedetlenségi akcióra, amivel azonban a legtöbbet magának az ügynek ártanak, a baloldali politikusok megjelenésével az ügyek rendre sikertelenné váltak, és kifulladtak. Ennek az egész folyamatnak a része, hogy a kiskorúakat játékszerként használnak fel a demonstrációk során. 
Vágólapra másolva!

Pankotai Lili, Nagy Blanka, Karsay Dorottya, Polgár Dóra – csak pár fiatal azok közül, akik valamikor vezéralakjai voltak egy-egy demonstrációnak, tüntetéshullámnak. A fiatalokat aztán egytől egyig egy-egy párt vagy valamelyik Soros-szervezet karolta fel, végül amikor már nem volt rájuk szükség, eltűntek a nyilvánosság elől.

Minden bizonnyal ez a sors vár a most kiemelt, 18 éves Pankotai Lilire is, aki egyébként úgy harcol a közoktatás megreformálásáért, hogy az érettségit sem teszi le.

Pankotai Lili is csak egy eszköz a baloldal kezéen, ha nem kell már nekik, akkor gond nélkül eldobják Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

E forgatókönyv szerint kiválasztanak egy-egy személyt, és megpróbálják a rendszer áldozataként feltüntetni. A lényeg, hogy a hatalommal szemben mindig találj olyan személyt, aki az áldozat, és a többség szimpatizál vele. Ezért keresnek fiatal lányokat, ők alkalmasak lehetnek erre a szerepre

mondta a Magyar Nemzetnek Nagy Ervin.

A XXI. Század Intézet elemzője úgy látja, mindez azonban a hazai baloldalnak mindeddig nem sikerült.

- mondta az elemző, hozzátéve, pont ezért próbálnak rátelepedni egy-egy elégedetlenségi akcióra, amivel azonban a legtöbbet magának az ügynek ártanak, a baloldali politikusok megjelenésével az ügyek rendre sikertelenné váltak, és kifulladtak.

Visszatérve az Alinsky–Popovics-elméletre, a baloldal eltért a forgatókönyvtől, amikor olyan fiatalokat választottak, akik átcsaptak vulgaritásba, ami kontraproduktív, mert a magyar társadalom többségre nem szereti a trágárságot – hangsúlyozta.

Nagy Ervin kitért arra is, hogy

A baloldali pártok játékszerként használnak fel egy-egy kiskorút a politikai haszonszerzés érdekében, törvénytelen helyzetbe kergetve őket, ami kimeríti a politikai pedofília fogalmát.