Felháborító: szexuális gyakorlatokat imitáltak a gyerekek előtt transznemű LMBTQ-aktivisták

homosexuality demonstration discrimination Horizontal
A demonstrator taking part in an LGBTQ pride march wears a combination EU-rainbow flag in Berlin on June 26, 2021. (Photo by John MACDOUGALL / AFP)
Vágólapra másolva!
Visszataszító szexuális gyakorlatokat imitáltak a gyerekek szeme láttára transznemű LMBTQ-aktivisták.
Vágólapra másolva!

Célkeresztben a gyermekvédelem, transzneműekkel mozgósítanak a demokraták

Elképesztő hétfői eseményről írt a Breitbart, miszerint

Arizona államban drag show-val mozgósítanák szavazóikat a demokraták.

A Demokrata Párt Tempe-ben egy női imitátorral közösen tartott "Pride Party" alkalmával indították el a 2024-es kampányt azzal a céllal, hogy először a szélsőbaloldali aktivistáikat aktivizálják a kampányidőszakra. "Még nem késő regisztrálni, hogy megfordítsuk a következő választást (...) Őrület, őrület, hogy eddig ötszáz ilyen törvényt fogadtak el Államok-szerte (vagyis a magyar törvényekhez hasonló gyermekvédelmi szabályozásokat - a szerk.)... de ha csak egy hozzánk hasonló személyt is sikerülne megválasztatni, akkor továbbra is fenntarthatnánk az LMBTQ-mozgalmat, védhetnénk a transzneműeket és a színes bőrűeket, és az olyan dolgokat tilthatnánk be végre, mint a fegyvertartás. De erre csak akkor tud sor kerülni, ha mindenki regisztrál a szavazásra"

- így buzdította a Demokrata Párt szélsőbaloldali szárnyát az esemény egyik felszólalója, a Barbra Seville "művésznévre" hallgató Richard Stevens nevezetű transzaktivista.

Az arizonai eseményen továbbá fellépett egy transzaktivista rapper, valamint beszédet tartott Tempe leszbikus alpolgármestere is, aki a következő szöveggel lelkesítette a gyermekek megrontását zászlóra tűző szélsőbaloldalt: "Ne dühöngjél, hanem szavazzál! ... Tempe városa az elmúlt 10 évben tökéletes minősítést kapott a HRC [Human Rights Campaign csoporttól]. Ez tökéletes! 100 százalék! Mi nem csak beszélünk, hanem megyünk előre, és ez minden egyes évben bebizonyosodik, amikor megkapjuk ezt a 100 százalékos díjat."

Az eseményt ráadásul úgy hirdették meg, hogy külön kiemelték,

a részvétel szerintük minden korosztály számára ajánlatos.

Fellépnek a nemváltó csalók ellen, akikből már a melegeknek is elege van

Több amerikai államban is gyermekvédelmi szabályozások sorát fogadtak el,

amely gyermekvédelmi törvények nagyon hasonlóak a magyar szabályozáshoz.

Ezek az amerikai törvények óvják a gyerekeket az LMBTQ-propagandától, emellett fellépnek az ellen a káros és megalázó gyakorlat ellen,

amely eddig lehetővé tette a legalizált csalást nemváltók számára, hogy transznemű "nők" női versenyszámokban induljanak.

A konzervatív jogszabály-módosítás mellé ráadásul több helyen a meleg közösség tagjai is arcukat adják, akiknek elegük lett a transznemű indoktrinációból.

Az egyik ilyen csoport, a Gays Against Groomers (nagyjából úgy lehetne fordítani, hogy "Melegek az agymosás ellen") a közösségi médiában is tiltakozik az agresszív transzlobbi ellen.

Twitter-bejegyzésükben hangsúlyozzák:

Nincsen semmi, "ami Pride-ra", büszkeségre adna okot a gyerekek szexualizálásában, agymosásában vagy csonkításában.