Most a PSG szurkolóit provokálta Kylian Mbappé

PSG vs RC Lens: French Ligue 1 foot,Football,FRA,France Football,France Ligue 1,France soccer,L Square Horizontal
PARIS, FRANCE - APRIL 15: Lionel Messi (L) of Paris Saint - Germain celebrates with Kylian MBAPPE (R) after scoring during the French Ligue 1 (L1) soccer match between Paris Saint-Germain (PSG) and RC Lens at Parc des Princes stadium in Paris, France on April 15, 2023. Mustafa Yalcin / Anadolu Agency (Photo by MUSTAFA YALCIN / ANADOLU AGENCY / Anadolu Agency via AFP)
Vágólapra másolva!
A Paris Saint-Germain sztárja, Kylian Mbappé kicsit odaszúrt a csapat szurkolóinak, miközben megvédte korábbi csapattársát, Lionel Messit.

Messi 2021 és 2023 nyara között volt a PSG játékosa, de nem sikerült tökéletesen beilleszkednie Párizsban, így az Inter Miami csapatához szerződött. A Párizsból szintén távozni szándékozó Mbappé most megvédte az argentin világbajnokot.

Lionel Messi már távozott, de Kylian Mbappé sem marad sokáig Forrás: Anadolu Agency via AFP/2023 Anadolu Agency/Mustafa Yalcin

„Talán a világtörténelem legjobb focistájáról beszélünk, így nem örülök, hogy távozott" – mondta a francia világsztár az olasz Gazzetta dello Sportnak. „Személyesen nem annyira értem, miért könnyebbültek meg annyian, hogy távozott.

Szégyen, de így alakult. A lehető legjobban kell most őt pótolni" – mondta Mbappé, aki arról is beszélt, hogy nem kérte, hogy a Real Madridhoz igazolhasson.

„Csak megerősítettem, hogy nem akarom aktiválni az extra egy évet a szerződésemben. Nem beszéltünk hosszabbításról, ugyanakkor jól érzem magam" – mondta a 24 éves focista, aki ennek ellenére így alaposan kiszúrt a klubjával, ugyanis vagy most eladják jó pénzért vagy jövőre ingyen igazolhatóvá váik.