Colin Farrell vett egy házat a semmi közepén

"The Batman" World Premiere Horizontal
Irish actor Colin Farrell arrives for "The Batman" world premiere at Josie Robertson Plaza in New York, March 1, 2022. (Photo by ANGELA WEISS / AFP)
Vágólapra másolva!
Miután Colin Farrell nemrég beköltözött egy újonnan vásárolt Los Feliz-i birtokra, úgy döntött, szüksége van egy csendes menedékre is, távol a városi forgatagtól. Vásárolt is magának egy házat a semmi közepén.
Vágólapra másolva!

A 47 éves ír színész nemrég vett magának egy történelmi birtokot Los Felizben, ám Colin Farrell úgy döntött, szüksége lehet egy közeli házra, ahová elvonulhat, ha nyugalomra vágyik. Valószínűleg ezért vásárolta meg a kaliforniai Mammouth Lake-ben található ingatlant, amely egy festői környezetben, lényegében a semmi közepén terül el.

A ház az 1980-as években épült, és 2019-ig ugyanannak a családnak a tulajdonában volt. A kifejezetten szerény otthon három hálószobát, illetve két és fél fürdőszobát foglal magában. A 890 négyzetméteres telken fekvő ház 186 négyzetméter lakóterülettel rendelkezik.

Farrell 1,3 millió dollárt (kb. 443 millió forint) fizetett a nemrégiben felújított ingatlanért, melynek egyik legjobb tulajdonsága a panoráma. A házból ugyanis pazar kilátás nyílik a hófödte Sherwin-hegységre, illetve az azt körülvevő erdőre. A telek ráadásul egy védett erdőterületen található, vagyis a pompás kilátás valószínűleg még évtizedekig megmarad – írja a Dirt.com.

A házból könnyen megközelíthető például a Yosemite Nemzeti Park, miközben 480 kilométerre található Hollywood nyüzsgésétől.