Kulcsár Edina elmondta, mit gondol valójában G.w.M-ről

Kulcsár, Edina, Magyarország Szépe, Miss World Hungary, Siófok, 2023.05.30.,
Vágólapra másolva!
Már hathetes Kulcsár Edina és G.w.M közös kislánya, Amara, akinek születése után kissé eltűntek szülei a közösségi oldalaikról. Ez természetes, hiszen egy újszülött rengeteg figyelmet és törődést igényel, de próbálják kialakítani vele az új napi rutinjukat. Kulcsár azóta nem nagyon beszélt a magánéletéről, de most úgy döntött, hogy elárulja, mi történt a családjukban a harmadik gyerek érkezését követően.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina az utóbbi időben akkor jelentkezik közösségi oldalán, ha épp reagál valamilyen rosszindulatú megjegyzésre, amiből mostanában elég sokat kap. A harmadik gyereke születése után nem mennek le róla a pluszkilók, ezért sokan bántják az egykori szépségkirálynőt, aki nemrég keményen vissza is vágott az őt undorító tehénnek nevező kommentelőnek.

Kulcsár Edinát ez nem zavarja, de amennyiben túllépnek egy határt, akkor megvédi magát és a jövőben is így tesz.

De szerintem ezzel mindannyian így vagyunk valamilyen tekintetben. Hozzáteszem, én még a szerencsésebbek közé tartozom" - mondta Kulcsár, aki hozzátette, hogy róla ezek a bántások leperegnek, de vannak, akik nehezebb helyzetben vannak. Ez számára egy új célt adott, szeretne pozitív testképet és önértékelést sugallni a többi kisgyerekes édesanya számára.

Az egykori szépségkirálynő ezenkívül kislányáról is megszólalt a TV2 stúdiójában, és elárulta, miben változott meg a család élete a kis Amara érkezése óta, illetve arról is mesélt, hogy hogyan változott meg a kapcsolatuk G.w.M-mel.

Kulcsár Edina és G.w.M kapcsolata is változott a kislányuk születése óta Forrás: Kulcsár Edina/G.w.M

"Tudok aludni, úgy kell néha felkelteni! Most is itt van egyébként a stúdióban, és a hangját nem halljátok! Na ezt a másik két gyerekemről nem lehetett elmondani, leginkább Nináról nem. Úgyhogy teljesen más.

Kiérdemeltem ezt, megszenvedtem az előzőkkel, folyamatosan keltem hozzájuk" - mesélte a Mokkában a háromgyerekes édesanya, aki szerencsésnek érzi magát, hogy ilyen jó baba a kis Amara. A gyerek gondozásában a rapper is kiveszi a részét, Kulcsár azt is elárulta, hogy milyen különleges kötelék van apa és lánya között.

"Teljesen más érzés Márkot úgy apaszerepben látni, hogy a közös gyermekünkről gondoskodik és szeretgetni. Én tudtam nyilván korábban is, hogy ő egy fantasztikus édesapa, láttam, mennyi mindent tett meg a gyermekeiért, hogy ott legyenek néha velünk, mennyire szereti őket, és minden gondolatai a gyermekei és a családja körül forog. De nyilván nagyon megható látni, hogy mennyire szereti a mi gyermekünket.

Nyilván sokat fog még változni, de nagyon érdekes, és nagyon pozitív érzelmekkel vagyok megöltve ezáltal" - zárta gondolatait Kulcsár Edina a TV2 riporterének.