Kiderült, ki gondoskodik a törött lábú Marics Petiről

Marics Peti, Valkusz Milán
Vágólapra másolva!
Ahogy arról korábban beszámoltunk, Marics Peti csúnyán megsérült a koncertjükön, a lába is eltört egy rossz ugrásnál. Az énekes szerencsétlen mozdulatáról egy eddig nem látott videó került elő - itt meg is nézheti, most pedig az is kiderült, hogy ki gondoskodik róla, míg fekvőgipszet visel.
Vágólapra másolva!

Marics nemrég a közösségi oldalán informálta a követőit arról, mi várható a közeljövőben: "Nem igy terveztük... Nagyon sokan írtatok es aggódtok értem, amiért repkednek a csókok nektek... Úgyhogy röviden elmesélem, mi lett a diagnózis, illetve hogy lesz a folytatás. Lett egy bokatörés, szerencsére nem elmozdulásos, úgyhogy nem súlyos - illetve bokaszalag is szakadt. Még jó egy hét fekvő gipsz,

de jövő hét kedden kapok járógipszet és onnantól folytatjuk a nyarat... Kevesebb ugrálással, de együtt. Köszi mindenkinek a jókívánságokat és szeretetet, amit az utóbbi napokban végtelen dózisban küldtetek felém" - írta a napokban.

Marics Peti sérülése óta gipszben van, akár két hónap is lehet, mire felépül Forrás: Marics Peti Instagram

Érthető, hogy Marics minél hamarabb szeretne visszatérni a színpadra, de egy s orvos szerint mégis kockázatos lenne, ha a fiatal énekes jövő héten már koncertezne - erről itt írtunk.

Az énekesnek pihennie kell a sérülése miatt, amely egy idő után meglehetősen unalmassá válhat, ezért friss Instagram-sztorijaik szerint Valkusz Milán gondoskodott zenésztársa szórakozásáról.

Forrás: Valkusz Milán/Instagram

Milán a 24 órán át elérhető Instagram-történetben egy rövid felvételt is megosztott arról, ahogyan Peti szinte szóhoz sem jut játék közben.

– írta a videóhoz, amely ide kattintva érhető el.