Keményen vágott vissza Polgár Tünde az őt kritizálóknak

Polgár Tünde
Vágólapra másolva!
Polgár Tünde számára nagyon fontos a megjelenés, az utóbbi időben segítő videókat is közzétesz a közösségi oldalain, hogy másoknak is segítsen a megfelelő öltözködés és viselkedés elsajátításában. Épp ezért is esett olyan nehezére, amikor megsértették őt az életkorával kapcsolatban.
Vágólapra másolva!

Kétes megjegyzést kapott kinézetére a magyar luxusfeleség, akinek egy követője azt írta, hogy a korához képest jól néz ki. Polgár Tündének ez egyáltalán nem esett jól és nem bóknak vette, szerinte ez egy burkolt sértés akart lenni.

Van valahol egy rendelet vagy egy szabálykönyv, hogy mi az elvárt szint az én koromban? Nagyon szeretném ezt megtudni, ugyanis nem szeretnék abba a kellemetlen helyzetbe esni, hogy egyszer csak leesik a szint, és a koromhoz képest azt kell, hogy mondják, hogy rosszul nézek ki" - kezdte fejtegetni a bók jelentését és értelmezését Polgár Tünde.

Csak hogy ne csússzak le a szint alá. Köszönöm, puszi" - zárta gondolatait a videóban, melyben a megjegyzésre reagált, nem kevés iróniával fogalmazva meg gondolatait.

Polgár Tündét megsértették egy közhelyes bókkal Forrás: Polgár Tünde/Instagram