Itt a videó Megyeri Csilla brutális megveréséről

Megyeri Csilla
Vágólapra másolva!
Mint arról korábban beszámoltunk, brutális támadás áldozata lett Megyeri Csilla, aki az idei Campus Fesztiválra látogatott el baráti társaságával. Az este nem ért jó véget, az egykori műsorvezető kórházban kötött ki az este végén, azóta is bújkál a nyilvánosság elől.
Vágólapra másolva!

Bár a bántalmazott Megyeri Csilla már megszólalt az esetről, de állítása szerint az ügyvédje tanácsára nem árulhat el részleteket és nem mutathatja meg sebeit, melyeket a verés során szerzett. Egyelőre nem nyilatkozik, nem aktív a közösségi oldalain, valószínűleg feljelentést tett a debreceni férfi ellen, akitől mindenki fél.

Mivel ő is debreceni származású, így valószínűleg tisztában lehetett a bántalmazó férfi kilétével kapcsolatban, állítólag mindenki ismeri, az éjszakai élet egy ismert arca és sokan félnek tőle. Ezért történhetett, hogy a megvert Megyeri Csillának senki sem mert a segítségére sietni.

A szemtanúk elmondása szerint az influenszer egy nővel került összetűzésbe, a vita elfajult köztük, a férfi közbeavatkozott és durván megverte, rugdosta a síró Megyeri Csillát. A Tények megszerzett egy videót arról az estéről, melyen Megyeri látható, amint vitába keveredett a megverése előtt.