Megyeri Csilla bevallotta, hogy nem véletlenül verték meg

Megyeri Csilla
Vágólapra másolva!
Megyeri Csilla hosszasan beszélt a megveréséről, szerinte nem véletlenül kapta a pofonokat a debreceni Campus Fesztiválon.
Vágólapra másolva!

"Ha csak egy pofonnal kevesebb csattan egy nő arcán, már megérte az a fizikai fájdalom, amit át kellett élnem, mert

Nyilvánvaló, hogy kezdenem kell vele valamit, mondjuk be kell álljak azok közé, akik a nők elleni erőszak visszaszorításáért harcolnak" – mondta Megyeri Csilla a Borsnak, miután egy vita során megverték a szülővárosában, Debrecenben tartott fesztiválon, így nézett ki kilenc nappal utána.

Megyeri Csilla Forrás: Instagram/Megyeri Csilla

Bár Megyeri Csilla nyilvánosan is egyre többet beszél az esetről, a monokliját még csak a közösségi médiában mutogatta, fel kell még dolgoznia a történteket: "Az egyik barátnőm megkért, hogy kísérjem el Debrecenben az egyik bevásárlóközpontba. Én pedig gondolkodás nélkül azt válaszoltam,

A barátnőm erre rám nézett, majd azt mondta: »Látod Csilla...? Ezt tette veled az erőszak. Te, akinek lételeme volt a nagy társaság, a tömeg, a pláza, most inkább oda sem mész. Ez maga a zsigeri félelem«. És – sajnos – igaza volt. Ez tényleg az" – elmélkedett.

Megyeri Csilla hozzátette, arra sem készült még fel, hogy esetleg újra találkozzon a szintén debreceni férfival, aki megverte. "Bele sem gondoltam még. Remélem, ha találkozunk, nem fog még egyszer megverni" – mondta. A megverése brutális részleteiről a kapcsolódó cikkek között olvashat.