Megdöbbentő fordulat: újabb ország lép be a háborúba!

Ukrajna, Oroszország, tüzérség, lövés, lövedék, orosz tüzérség, állás, háború, orosz-ukrán háború
Ukrajna, 2023. augusztus 8. Az orosz védelmi minisztérium által 2023. augusztus 8-án közreadott videóról készített képen orosz tüzérek rakéta-sorozatvetővel lövik az ukrán állásokat egy meg nem nevezett helyszínen. MTI/AP/Orosz védelmi minisztérium
Vágólapra másolva!
Orosz hackerek tettek nyilvánossá bizalmas svájci iratokat. A dokumentum forgatókönyveket vázol fel arra vonatkozóan, hogyan nyújthatna az ország katonai segítséget Ukrajnának anélkül, hogy semlegessége sérülne.
Vágólapra másolva!

A Joker DPR orosz hackercsoport nyilvánosságra hozta a svájci gazdasági államtitkárság (SECO) titkos dokumentumát, ami forgatókönyveket vázol fel arra vonatkozóan, hogyan nyújthatna az ország katonai segítséget Ukrajnának anélkül, hogy Bern semlegessége sérülne.

A dokumentumban említik, hogy Svájc egy közvetítő bevonásával segíthetné Ukrajnát, például ha Dánián keresztül biztosítják a felszerelést és a fegyvereket.

A SECO szóvivője, Fabian Meienfisch a Tamedia sajtócsoportnak megerősítette a dokumentum hitelességét, pontosítva, hogy az év elején állították össze - írta a Ria.ru.