Vágólapra másolva!
Ugyan még csak a hét első felén vagyunk túl, de már így is számtalan izgalmas dolog történt a hazai és a nemzetközi sportvilágban. Amennyiben lemaradt volna a szerdai nap legfontosabb történéseiről, akkor most egy helyen megtalálja őket.

A Bajnokok Ligájában címvédő Manchester City 1-1-es döntetlen után drámai tizenegyespárbajban tudta csak legyőzni a Budapesten Európa-ligát nyerő Sevilla csapatát, így története során először nyerte meg az európai Szuperkupát.

Az Eintracht Frankfurt hivatalos ajánlatot tett a Ferencvárosnak a 18 éves Lisztes Krisztiánért, de nem a németek az egyetlenek, mert másik két klub is bejelentkezett az U21-es válogatott támadóért. A Fradi tehetségének édesapja, idősebb Lisztes Krisztián is reagált az átigazolásra, melyben elismerte, hogy tud arról, hogy van érdeklődés a fia iránt.

A Bundesligából érkezett ajánlat Lisztes Krisztiánért Fotó: Csudai Sándor - Origo

A Liverpool korábbi csatára, az aranylabdás Michael Owen dicsérte Szoboszlai Dominikot, ugyanis a legendás angol csatár szerint a magyar válogatott csapatkapitánya nagyon biztató teljesítménnyel mutatkozott be a korábbi csapatában.

Kis híján tragédiába torkollott a Gyomaendrőd megyei I-es csapatának edzése, miután az egyik játékos rosszul lett, és agyvérzéssel szállították kórházba.

Jó hírünk van azok számára is, akik már tűkön ülve várják a szombaton kezdődő atlétikai világbajokságot, ugyanis a vb egyik leggyönyörűbb versenyzője már Budapesten van. Az amerikai Anna Hall legjobb képeiből készült galériát pedig ide kattintva tekintheti meg.