Megvolt Fekete Dávid visszatérése, de a gyerekeit hiába várta

Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
A hétvégén lezajlott Fekete Dávid nagy visszatérése, az énekes a szabadulása óta először állhatott színpadra.
Vágólapra másolva!

Már két éve folyik a csalással vádolt énekes pere, akinek a háziőrizetén nemrég enyhített a bíróság, ennek értelmében Győrben szabadon mozoghat, és bármikor elmehet Lébénybe a kisfiaiért. Nemrég karrierjét is újraindította, több éves kihagyás után a napokban az első fellépésre is sor került, ahova a Blikk is elment.

Forrás: Fekete Dávid/Instagram

"Óriási várakozás van bennem, és nyilván izgalom is, mert szívem szerint még többet próbáltam volna, hogy visszanyerjem a kiesett rutint, de bízom benne, hogy nem lesz gond. Emellett pedig nyilván van bennem egy kis félelem is azzal kapcsolatban, hogy a közönség milyen fogadtatásban részesít, de a közösségi média oldalaimon rengeteg támogatást kaptam, ami arra enged következtetni, hogy a többség pozitívan áll hozzám. Nyilván a családom, a gyerekek szeretete is sok erőt adott, ők nagyon szeretik azt, ahogy énekelek, és valószínűleg ők is itt lesznek a koncerten. Sőt abban bízom, hogy már ott állnak a közönség soraiban" – mesélte a koncert előtti pillanatokban Fekete Dávid, aki arra is kitért, gyerekei hogyan élték meg az utóbbi időszakot.

Emellett pedig úgy érzem, ez a mostani időszak minden szempontból az újrakezdésről szól: már az ismerkedés felé is nyitok, tehát arra is van esély, hogy előbb-utóbb a szerelem is rám talál - mondta az énekes, akit végül a gyerekei nem néztek meg, nem vitték el a kicsiket a koncertre.