Milyen büntetést kaphat a Petőfi hídon vadul száguldozó L.L. Junior és G.w.M?

L.L. Junior
Vágólapra másolva!
Nem elég, hogy a rapper gyorsan hajtott, még mobillal videózgatott közben. Ő nagyjából százzal ment a hídon, G.w.M sem volt lassabb. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, versenyzett egymással a Petőfi hídon L.L. Junior és G.w.M, előbbi erről videót is készített. "Ezek a BMW-sek, gyerekek! 130-cal, döbbenet! Ki ez?" - tette fel a kérdést a zenész egy rövid videóban, nemsokára pedig a másik autóból G.w.M vigyorgott a kamerába.

L.L. Junior hibázott: gyorsan ment és mobillal is vette Forrás: L.L. Junior Instagram

Mivel az Instagram oldalán osztotta meg a videót L.L. Junior, nem kerülte el a követők figyelmét, hamarosan kikerült a Redditre. A felvételből kiderül, hogy a rapper százzal megy, ebből a pillanatképből kiderül:

L.L. Junior röviddel a hír után Ista-sztoriban kért elnézést, szerinte nem volt semmiféle verseny, sem jaszkarizás (jaszkari a szlengben "megjelenésében és társas érinkezéseiben vagány, irigylésre méltó hatást kiváltani próbáló, ugyanakkor felszines és alaptalanul nagyzoló fiatal férfi.") A hipokritáknak (így hívja Junior azokat, akik szerint nem helyes száguldozni a városban) viszont azt üzeni, nézzenek tükörbe és "kezdjenek el élni." Az újságírókat is megtalálta, szerinte cikkírás helyett jótékonykodniuk kéne. Erről itt olvashat.

De mi lesz G.w.M és L.L. Junior jogosítványával? Kiderül, lapozzon!