Elképesztő reklámbombát dobott le a Lidl - videó

Lidl, Lidl logó, logó, bevásárlóközpont, illusztráció,
Budapest, Hungary - July 3, 2020: Lidl super market chain store sign on the facade of a house in the city centre
Vágólapra másolva!
Akár a Lidl is elnyerhetné az év legszenzációsabb reklámjának címét. Most Európa-szerte ez a beszédtéma; ami nem csoda, hiszen egy olyan világsztárral készítettek reklámfilmet, akiért Magyarországon is rengetegen rajonganak.
Vágólapra másolva!

A 76 éves Arnold Schwarzenegger vállalta a feladatot, hogy reklámozza az új Parkside termékeket. A "You Got This" mottóval megjelent kisfilmben a színészlegenda olyan ikonikus filmjeit idézi meg, mint például a Terminátor és az Ovizsaru - míg az egyik jelenetben sötét napszemüvegben akkus fúrót és kézi körfűrészt dobál, addig a másikban kisgyerekeknek magyarázza, milyen fontos a kreatív gondolkodás.

Ehez kapcsolódó közleményében a Lidl azt írta, hogy Arnold Schwarzenegger "tökéletesen illik" a Parkside termékcsalád termékeihez, és olyan fogalmak kapcsolódnak hozzá, mint az

Az üzletlánc új reklámja számos európai országban fut jelenleg, és mindenhol rácsodálkoznak a rajongók, hogy Schwarzi promotálja a legújabb barkácseszközöket. A Lidl 31 országban - köztük Magyarországon - van jelen, összesen mintegy 11.200 áruházzal és több mint 200 logisztikai központtal, tehát Európa egyik vezető diszkontáruházlánca - emeli ki a Promotions.hu.

Azt nem tudni, hogy a Terminátorral készült reklámfilm a magyar televíziós csatornákon is látható lesz-e, de alább megtekinthető: