Egyetlen kérdés maradt már csak, melyik csapat nem jut ki közvetlenül a vb-re

e-sport,
Egyetlen kérdés maradt már csak, melyik csapat nem jut ki közvetlenül a vb-re
Vágólapra másolva!
Az EXCEL nagy menetelését egy őrületes szériában szakította meg a Fnatic.

A téli, tavaszi és nyári LEC-szezonok

legjobban teljesítő hat együttese kvalifikálta magát az LEC 2023 Season Finalsbe, amit az EMEA-régióban először rendeznek meg.

A még izgalmasabbnak, még fordulatosabbnak tervezett összecsapások egyelőre nem váltották be a hozzájuk fűzött reményeket, ugyanis négy szériából három darab úgy ért véget, hogy a vesztes tulajdonképpen alig-alig tudott csak beleszólni a történésekbe.

Egyetlen kérdés maradt már csak, melyik csapat nem jut ki közvetlenül a vb-re Forrás: Origo

Az egyetlen kivételt az elmúlt hetekben brillírozó EXCEL Esports, valamint a fiatalok megerősített Fnatic ütközete jelentette. Odoamne és Humanoid nagy párharca végül egy mindent eldöntő ötödik mérkőzésen ért véget, amely után Európa egyetlen világbajnoka örülhetett a berlini színpadon.

Az XL mellett búcsúzott a további küzdelmektől az SK Gaming is, mivel nem tudtam érdemben felkészülni sem az új frissítésből, sem a Team BDS csapatából. Nagyon gyenge csapatjátékkal, szinte az esélytelenek nyugalmával kellett elkönyvelniük Markoonéknak,

hogy befejeződött számukra az idei év. A felső ágon a G2 Esports és a MAD Lions csap össze vasárnap este, ahol eldől, melyik lesz az első ötös, amelyik a nagydöntőbe kvalifikálja magát. Az alsóági elődöntőben a garantált Worlds szereplésért indul csatába a BDS és a FNC. Utóbbi szervezetnél Oscarinin kézsérülése miatt Wunder bérelte ki magának a felső ösvényes szerepkört, a veterán dán féléves kihagyás után játszik ismételten kompetitív mérkőzést. A negyedik helyezettnek még lesz egy utolsó esélye selejtezni a League of Legends-világbajnokságra, ehhez mindössze annyi a dolguk, hogy megverjék október 9-én a Golden Guardianst, akik az LCS 2023 Championshipben maradtak le a dobogóról.