Taylor Swift legyőzte az Ördögűzőt

2019 American Music Awards - Arrivals USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County CITY Hollywood DOWNTOWN DTLA Downtown Los Angeles Arts Culture ENTERTAINMENT Editorial EVENT RED CARPET ARRIVAL Attending Celebri
LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 24: Singer Taylor Swift wearing wearing a Julien Macdonald dress, Casadei boots, and Ofira jewelry arrives at the 2019 American Music Awards held at Microsoft Theatre L.A. Live on November 24, 2019 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Miután idén nyáron a Barbie és az Oppenheimer című filmek meghódították a mozikat, és a közös premier miatt globálisan felkapottá vált a „Barbenheimer" jelenség, ősszel újabb különös párosítás jöhetett volna a mozikban. Eredetileg ugyancsak egyszerre mutatták volna be Taylor Swift koncertfilmjét a rendkívül sikeres turnéjáról, és az új Ördögűzőt, de végül Swift nyert, és nem lesz „Exorswift".
Vágólapra másolva!

Ahogy a Barbie és az Oppenheimer közös premierje, és a „Barbenheimer" jelenség, meghódította a világot, kiderült, hogy ősszel újabb különös párosítás érkezhet a mozikba.

Észak-Amerikában ugyanis október 13-ára tűzték ki Taylor Swift turnéjának koncertfilmjét, épp arra a napra, amikorra meghirdették az új Ördögűző film (magyarul: Az ördögűző: A hívő) premierjét is. Nem meglepő tehát, hogy a rajongók azonnal fellelkesedtek, és

a Barbenheimer után elkezdett terjedni az „Exorswift" kifejezés

– Taylor Swift nevének és Az ördögűző angol címének (The Exorcist) összevonásával.

Még az új Ördögűzőt gyártó stúdió, a Blumhouse vezetője, Jason Blum is lelkesedett, és támogatta az Exorswift ötletét.

Végül azonban az Ördögűzőt forgalmazó Universal meghátrált, és úgy döntöttek, október 6-ára teszik át a horrorfilm premierjét. Blum ezt követően már azt tweetelte, hogy #TaylorWins, utalva arra, hogy Taylor Swift „nyert".

Az énekesnő The Eras Tour nevű turnéja egyébként

legalább olyan jelentős kulturális és pénzügyi hatást gyakorol a világban, mint a Barbenheimer.

Amellett, hogy ez lehet a valaha volt legnagyobb pénzügyi sikert hozó turné, akkora a kereslet a fellépésekre, hogy egyes brit szálláshelyek már most megteltek a koncertidőszakra, noha az énekesnő csak jövő nyáron érkezik a szigetországba.

Nemrég pedig a turné azzal került a címlapokra, hogy kiderült, Swift a sorozat amerikai szakaszának végével hatalmas bónuszokat osztott szét a turnén dolgozók között.

Forrás: NBC