Szánthó Miklós: Tucker Carlson a józan észt segíti - videó

Vágólapra másolva!
Tucker Carlsonnal az igazság nyomában címen készített beszélgetést az amerikai újságíróval Szánthó Miklós az Alapjogokért Központ vezetője. 
Vágólapra másolva!

Köszönjük a munkáját, hogy megpróbálja segíteni a magyar konzervatívokat, és a józan észt úgy általánosságban - minderről Szánthó Miklós az Alapjogokért Központ vezetője beszélt Tucker Carlson népszerű amerikai újságíróval. Amerika legnépszerűbb médiaszemélyisége már többször ellátogatott Budapestre az MCC-hez, és két ízben a Alapjogokért Központ által szervezett CPAC Hungay konferenciára is küldött videóüzenetet. Most Szánthó Miklós kérdezte Tucker Carlsont hazánkról, hitről, fake news-ról, jobboldali hálózatosodásról. Az erről készült felvételt alább lehet megnézni.

A harmadik világháború veszélyére figyelmeztetett és mielőbbi békét sürgetett az orosz-ukrán háborúban Orbán Viktor miniszterelnök a Tucker Carlson amerikai médiaszemélyiségnek adott múlt heti interjúban, amely közép-európai idő szerint szerda hajnalban jelent meg Carlsonnak az X közösségi oldalán. Beszélt arról is: meg kellene állapodni az oroszokkal egy új biztonsági architektúráról, hogy "biztonságot és szuverenitást biztosítsunk Ukrajnának", de nem NATO-tagságot. A beszélgetést több mint 125 millióan nézték meg a X nevezetű közösségi oldalon.