Rengeteg hazugság és megcsalás: megdöbbentő dolgok derültek ki Dudás Miki és Szigligeti Ivett válásáról

Dudás Miklós és Szigligeti Ivett
Vágólapra másolva!
Kilenc évig alkotott egy párt Dudás Miki világbajnok kajakozó és felesége, Szigligeti Ivett. Két gyerekük született, első saját otthonukba pedig alig egy hónapja költöztek be. Már jó ideje pletykáltak arról, hogy a házaspár viszonya megromlott, nem élnek együtt, ők azonban ezt folyamatosan cáfolták. A családapa néhány napja közölte, mégis elválnak útjaik gyerekei édesanyjával. Szigligeti Ivett azóta is aktív a közösségi oldalán, több bejegyzést tett közzé a napokban. Összeszedtünk mindent, amit velük kapcsolatban tudni lehet.
Vágólapra másolva!

Dudás Miki világbajnok kajakozó huszonegy éves volt, amikor megismerte a nála négy évvel fiatalabb Szigligeti Ivettet. Hatalmas szerelemnek indult, ami, ahogyan fogalmazott az egykori sportoló, már nem a régi.

A gyerekek persze közösek és ebben partnerek vagyunk, de sajnos ennyi idő kellett ahhoz, hogy kiderüljön, már nem a régi az a szerelem, amiben éltünk a legelején. A jó kapcsolat megmarad, a gyerekeket felváltva neveljük" – írta egy családi fotó mellett.

Dudás Miki és családja karácsonykor Forrás: Instagram

A párnak két gyereke van, Nara és Miló. A kisfiú 2022 októberében született, alig néhány hét múlva már azt rebesgették a követők, a szülők szakítottak. Ezt ők cáfolták, kéz a kézben mentek a Mokkába. Egy hónap sem telt el, a családanya videói miatt ismét arra jutottak az emberek, Dudás Miki elköltözhetett otthonról, ugyanis egy fogkefe volt a fürdőszobában.

Sokszor tagadták, hogy romokban a házasságuk

Szigligeti Ivett ezt egy felvétettel cáfolta, amiben sorban megmutatta férje dolgait. Akárhogy is, később bevallotta, akadtak problémáik.

Ezt meg tudom erősíteni" – mondta akkor. Nem sokkal később a Mokka stúdiójába mentek újból, hogy ország-világ előtt bizonygassák, minden rendben van velük.

Szigligeti Ivett és Dudás Miki kettesben felhőtlenül Forrás: Szigligeti Ivett /Instagram

„Anyukámék nem túl nagy internetguruk, de velük is többször szembejött pár hír, hogy mi szakítottunk Ivett-tel, külön élünk, vagy a kedvencem, hogy én elhagytam a családomat. Mindig azzal nyugtatom Ivettet, hogy mi ezt vállaltuk azzal, hogy közszereplőként élünk. Benne van az, hogy néha olyanokat mondanak, ami nem igaz" – magyarázta a volt kajakozó.

Egyébként amíg nem tettem ki közös képet Mikivel, az volt a baj, most, hogy többször posztolok, ez a baj" – tette hozzá Szigligeti Ivett.

A találgatásokat megerősítette az is, hogy Dudás Miki szerepet vállalt a TV2 Farm VIP című műsorában, amikor felesége terhes volt és nagyon jó kapcsolatba került egyik versenytársával, Szarvas Andival.

Szarvas Andi és Dudás Miki a Farm VIP forgatásán lettek jóba egymással Fotó: Polyák Attila - Origo

A cikk folytatásáért lapozzon!