Először találkozott a Dallas Bobbyja és magyar hangja

Patrick Duffy
Vágólapra másolva!
A Lepattanó című romantikus vígjátékban forgató Patrick Duffy maga kérte, hogy találkozhasson a színésszel, aki évekig adta a magyar hangját. 
Vágólapra másolva!

A nemzetközi televíziózás történetének egyik legnagyobb sztárja exkluzív interjút adott a Tények Plusznak. A Dallas című ikonikus sorozat Bobby Ewingját alakító Patrick Duffy nők millióinak volt a kedvence. A 74 éves világsztárral Vácon, egy magyar filmen dolgozik: a színész azt is elárulta, hogy meddig marad Magyarországon és milyen tervei vannak a forgatás után. Itt a Tények riportja:

Több évtizeddel a sorozat sikere után összejött a találkoző az amerikai színész és magyar hangja között. A nagy találkozás után Csankó Zoltán elárulta, hatalmas élmény volt számára ez a lehetőség, hiszen az amerikai színész úgy része az életének harminc éve, hogy még sosem látta személyesen.

Patrick Duffy tv2

"Kicsit tartottam először ettől a találkozótól, mert csak konyhanyelven tudok angolul, de szerencsére nagyon gördülékenyen ment. Hihetetlenül nyitott ember, végtelenül kedves, de miután harminc éve szinkronizálom, valahol ezt is feltételeztem. Láttam rajta, hogy tényleg élvezi, hogy itt van" - mondta a Blikknek Csankó Zoltán.