Kiderült, mire készül a Dancing with the Stars helyett Andrei Mangra

Andrei Mangra
Vágólapra másolva!
Andrei Mangra oszlopos tagja volt a Dancing with the Starsnak a show első évada óta, olyan partnerekkel táncolt, mint Gabriela Spanic, Rubint Réka és Tóth Andi, akivel meg is nyerték a második évadot. Most azonban sokak bánatára nem tér vissza a profi táncos és azt is elárulta, hogy miért döntött így, mire készül jelenleg.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, már egészen biztos, hogy nem tér vissza a TV2 nagyszabású show-műsorába a sokak által kedvelt Andrei Mangra, aki Tóth Andi oldalán nyerte meg a második évadot. A táncos korábban már elárulta, hogy nagyobb tervei vannak, szeretne még táncosként egyéb sikereket is elérni. Volt egy próbálkozása, ami kudarcba fulladt és nagyon megviselte.

Annyira vágytam rá és olyan boldog voltam, amikor aláírtuk a szerződést, hogy eszembe sem jutott nem jön össze, de a papírokkal adódott némi probléma. Nem tagadom, hogy ez miatt volt pár elkeseredett hónapom" - vallotta be Mangra, aki ma már nem kesereg emiatt, úgy gondolja, hogy tanult az esetből.

Most megint szárnyalok, régen volt az életem ilyen egyensúlyban. Jelenleg arra koncentrálok, hogy találjak valamit, amiben aktívan tudok még táncolni más profi táncosokkal együtt" - idézi a Blikk Andrei Mangrát, aki jelenleg sem Magyarországon tartózkodik, egyelőre keresi a helyét, megbízásokat teljesít táncosként.

A TV2 sztárja azt is elárulta, hogy vannak tervei, egy nagy dobásra készül, de az előző leckéből okulva, nem szeretne róla egyelőre beszélni.

Andrei Mangra a tavalyi évadban Rubint Réka partnereként tért vissza a Dancing with the Starsba, most szünetet tart és másra koncentrál Fotó: Csudai Sándor - Origo