Vágólapra másolva!
Kozsónak cseppet sem tetszett, ahogy a Sztárban sztár leszek! legutóbbi kiesője, Szentmártoni Norman őt utánozta az adásban.
Vágólapra másolva!

Kozso is elmondta a véleményét, miután Szentmártoni Norman őt jelenítette meg a Sztárban sztár leszek! legutóbbi adásában – majd ki is esett a műsorból.

"Annyira drukkoltam a srácnak! Hittem benne, hogy hatalmasat fog énekelni, felajánlottam neki a saját szerkóimat, amiket még a legnagyobb slágereim klipjeiben hordtam. Vártam valamit, amit nem úgy kaptam vissza, ahogyan szerettem volna. Egyszerűen

Pedig nem ez lett volna a dolga. Sajnálom, és fáj. Összetörte a lelkem egy kicsit" – panaszkodott Kozso a Ripostnak.

"Partner voltam, még a nyakláncomat is odaadtam a srácnak, aki biztosan tehetséges, de nem vette komolyan a feladatát. Nagyon szeretem a zsűriből Majkát és Jocit is, tisztelem a munkásságát, korrektek voltak a szűrizésben. Norman volt az, aki nem tette bele a kellő melót és alázatot az előadásába.

Alázatosan, tisztelettel kellett volna. Gagyi volt a produkció. Eltölthetett volna egy kis időt azzal, hogy figyel a mozgásra, akár a körmére. Nem csak egy tincsből áll a "kozsóság"! Szíven ütött, hiszen szép számmal vannak hatalmas, number one slágereim. Több, mint 30 éve vagyok a szakmában, ezért méltatlan volt az egész" – tette hozzá Kozso.