15 milliós számlával ünnepelték az angol focisták az olaszok elleni sikert és az Eb-re való kijutást

Bayern Munich - VfL Bochum Sports Bundesliga soccer Horizontal
Harry Kane két góllal és egy gólpasszal vette ki a részét a győzelemből
Vágólapra másolva!
Alaposan belehúztak az angol futballválogatott játékosai az Olaszország ellen aratott 3-1-es győzelem után. Torok nem maradt szárazon miután ezzel a sikerrel már a hátralévő két mérkőzés eredményétől függetlenül ott lesznek a jövő évi Európa-bajnokságon. Az angol csillagok egy csúcskategóriás londoni szórakozóhelyen koccintgattak a siker után, a Sun című napilap szerint mintegy 35 000 fontot, azaz kb. 15,5 millió forintot fizettek a buli után. Sajnos, Szoboszlaiéknak még várni kell az ünnepléssel, miután a litvánok beleköptek a levesünkbe.
Vágólapra másolva!


Rájuk is fér némi ünneplés, hiszen a Wembley-ben végre visszavágtak a 2021-es Eb-döntőben elszenvedett vereség miatt. Ráadásul, ugyan az olaszok már az első negyedórában megszerezték a vezetést, ám Harry Kane duplája és Marcus Rushford gólja után 3-1-re győztek a házigazdák.

A három pont megszerzésével Anglia már biztosan ott lesz a jövő nyári németországi Eb-n, sőt, az egyik nem is annyira titkos favorit.

Nem csoda, hogy a jól megérdemelt siker után az angol sztárok nem haza, inkább egy kis lazításra siettek. A Sun szerint Jude Bellingham, a Real Madrid húsz éves csodagyereke és Szoboszlai Dominik liverpooli klubtársa és jó barátja, Trent Alexander-Arnold, Jack Grealish, James Maddison valamint néhány másik csapattársuk egy csúcskategóriás londoni szórakozóhelyen, a Mayfair's Tape-ben múlatta az időt.

A labdarúgók társaságában feltűnt a brit tévésorozatok sztárja, Emily Atack és a néhány évvel ezelőtt középsúlyú vb-címet birtokló bokszoló, Chris Eubank Jr. is. Sajtóértesülések szerint a játékosok a táncparketten is legalább olyan aktívak voltak, mint a Wembley-ben. Különösen a Jack Grealish, James Maddison és Trent Alexander-Arnold trió volt fáradhatatlan, majd' hajnalig táncoltak. Harry Kane nem tartott a fiúkkal, lehet, hogy családi körben koccintgatott.

– nyilatkozta a Sunnak egyik bennfentes, aki szerint a focisták nem eresztették el igazán a gyeplőt. Annál is inkább, mert a hét végén már bajnoki mérkőzéseken van jelenésük a pályán.

Mayfair's Tape egyébként nem éppen olcsó hely, egy üveg Armand de Brignac Ace of Spades pezsgő 650 fontot (265 ezer forint) kóstál, a Magnum Dom Perignon Vintage pedig 1050 fontba, a Jeroboam Belvedere vodka pedig 1300 fontba kerül. A buli után a biztonsági őrök kíséretében a knightsbridge-i Bulgari Hotelbe hotelbe kísérték a buli résztvevőit, ahol egy-egy luxuslakosztályért éjszakánként 11 500 fontot (5 millió forint) kell leszurkolni.

Az angolok tényleg rászolgáltak a bulira, és valószínűleg a magyar szurkolók sem néznék görbe szemmel a válogatott játékosait, ha hajnalig ünnepelnék az Eb-re való kijutást.

Sajnos, a litvánok beleköptek Szoboszlaiék levesébe, így egy darabig még várni kell azzal a bulival. Persze, ami késik nem múlik, Magyarország még mindig a csoportja élén áll, és még van hátra két meccs. Idegenben az utolsó helyen álló Bulgáriát, a Puskás Arénában pedig Montenegrót fogadjuk. Addig még felesleges előre inni a medve bőrére.