Giorgia Meloni szakított az élettársával: Most jött el az ideje

Giorgia Meloni, olasz politikus, Olaszország miniszterelnöke, első női miniszterelnök, Olaszország Fivérei nevű párt vezetője, Olaszország Fivérei
Italy's Prime Minister Giorgia Meloni addresses journalists during her year-end press conference in Rome, on December 29, 2022. (Photo by Tiziana FABI / AFP)
Vágólapra másolva!
Közel tíz év után elválnak útjai Giorgia Meloni olasz miniszterelnöknek és élettársának, Andrea Giambrunónak. Meloni a vg.hu híradása szerint közölte: már régebb óta megromlott a viszonyuk, a végső búcsút viszont most mondta ki. Meloninak és Giambrunónak van egy hétéves kislánya, Ginevra.
Vágólapra másolva!

Olaszország miniszterelnöke, Giorgia Meloni majdnem tíz év után szakított az élettársával, Andrea Giambrunóval – írta meg a vg.hu. Bár Meloni és az újságíró Giambruno sosem házasodtak össze, van egy hétéves kislányuk.

Meloni Facebook-oldalán azt írta: „Köszönöm neki az elmúlt éveket, amiket együtt töltöttünk, és azt is, hogy itt volt nekem a nehézségek idején is. Amit viszont a legjobban köszönök, hogy megajándékozott a legfontosabb dologgal az életemben, a kislányommal, Ginevrával”.

Meloni és Giambruno 2015-ben ismerték meg egymást egy televíziós interjú során. Meloni volt az egyik műsor vendége, Giambruno pedig a a programstruktúráért felelt. Giambruno jelenleg a Mediaset csatorna műsorvezetője a La Striscia la notizia esti magazinműsorban.

Az újságíró munkája során többször is kellemetlen helyzetbe hozta Melonit a szerepléseivel, a szakításhoz viszont a legutóbbi húzása vezetett: a legutóbbi adás felvételekor

Giambruno gátlástalanul udvarolt az egyik kolléganőjének, olyan kijelentéseket is tett, hogy milyen kár, hogy nem előbb ismerkedtek meg

– írta meg a Politico. Az esetről készült felvételek gyorsan bejárták az olasz sajtót, és egyből Melonira irányult a figyelem.

Meloni a posztjában azt is közölte, hogy igazából már régebb óta elváltak az útjaik Giambrunóval, viszont a végső szakításnak most jött el az ideje. Azt is kijelentette, hogy

politikai ellenfelei ne reménykedjenek abban, hogy a magánéleti problémáik meggyengítik a pozícióját.