Megszólalt Kiszel Tünde lánya, durván kiosztotta a Dancing with the Stars zsűritagjait

Dancing With The Stars, 3. adás, 2023, tv2, műsor, show
Hunyadi Donatella és párja jutottak tovább
Vágólapra másolva!
Hunyadi Donatella és Bődi Dénes rumbával kápráztatta el szombaton a TV2 Dancing with the Stars című műsorának nézőit. A modell édesanyjának üzent a produkciójával, sokan elérzékenyültek a táncot látva. A naptárdíva lánya és párja majdnem kiestek, végül Eszenyi Enikőnek és Hegyes Bercinek kellett távozni. Hogy mit gondol a zsűri véleményéről Hunyadi Donatella, mutatjuk.
Vágólapra másolva!

Hunyadi Donatellát és párját a nézők mentették meg, ugyanis a zsűritől a legkevesebb pontot kapták. Kiszel Tünde lánya nagyon örül, hogy egy újabb lehetőséget kaptak táncpartnerével.

Mi jutottunk tovább a kieső zónából, amiért nagyon boldog és nagyon hálás vagyok és ez nagyon ösztönöz erre. Az, hogy engem nem ismernek a nézők, vagy legalábbis a Dancing előtt nem ismertek közelről, és ez csak a harmadik adás, mégis minket mentettek meg a veszélyzónából, egy olyan elismert színművésznő ellenében, mint Eszenyi Enikő, ez számomra egy hatalmas visszaigazolás. Sajnálom, mert nagyon szeretem őket, fantasztikus produkciót nyújtottak ők is, mint mindenki ezen az estén" – mondta a Borsnak a modell, akit arról kérdezték, mit szólt ahhoz, amit a zsűri mondott, hogy nem tett jót a táncuknak a túl sok érzelem.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Azon leszek a jövőben, hogy ez engem ne vigyen el és csak a táncra fogok koncentrálni. Őszintén válaszolok: nagyon kettős érzelmek vannak bennem! Mert az első adásban a zsűri azt mondta hibaként, hogy nem voltak láthatók rajtam az érzelmek, most meg az, hogy láthatóak voltak, talán kissé túlzottan is. Egyet értek velük, de én egyébként jónak éreztem. És engem nagyon boldoggá tesz, hogy életemben először annyira felszabadultan tudtam táncolni, mint még soha! De vissza fogom nézni, építő jellegű kritikának fogom fel, amit mondtak és tanulok belőle. A következő adásban, adásokban azon leszek, hogy elengedjek minden külső tényezőt, csak a tánc, a precizitás legyen" – magyarázta az énekesnő, aki rendkívül hálás táncpartnerének, Bődi Dénesnek.

"Dini fantasztikus, idáig sem jutottam volna el, ha ő nem lenne. Ebbe rengeteg munkát, rengeteg érzelmet belerakott és az, hogy hisz bennem, az nekem a legfantasztikusabb a világon. Azon leszek, hogy neki megfeleljek, na meg magamnak! Ezt úgy tudom kivitelezni, ha a táncom annyira precíz lesz, hogy a továbbiakban az a zsűrinek tetszeni fog. S hogy ki az én legnagyobb kritikusom? Hát én saját magammal vagyok a legszigorúbb! Nagyon maximalista vagyok, nagyon sikerorientált, figyelek arra mindig, hogy magamhoz képest a legjobb produkciót nyújtsak."