A takarítószerek szent grálja csak 130 forintba kerül

fürdőszoba, zuhany
Illusztráció
Vágólapra másolva!
Nem kell drága termékekre költenünk, hogy megszabadulhassunk a makacs fürdőszobai vízkőtől - mivel egy profi takarító ezt a megfizethető terméket használja a zuhanyajtók tisztítására. 
Vágólapra másolva!

A fürdőszobai vízkő elég makacs tud lenni, és sokszor csak nagyon körülményes módon lehet azt eltávolítani. A legszembetűnőbb a zuhanyajtókon, amelyek az ásványi lerakódások felhalmozódásával elveszíthetik fényüket.

Amellett, hogy csúnya, a vízkő penész és penészgomba kialakulásához is vezethet.

Azok a leginkább érintettek a problémában, akik kemény vízzel rendelkező területen élnek, ahol magasabb az ásványi anyagok, például a kalcium és a magnézium koncentrációja. Szerencsére azonban egy profi takarító megosztott egy tippet a probléma megelőzésére. És még nagyobb mázli, hogy ez csak 30 pennybe (130 forintba) kerül - habár az ár az Egyesült Királyság területére értendő.

Illusztráció Forrás: pixabay.com

A Hinch Army Cleaning Tips Facebook-oldalán a házimunka-zseni elárulta:

Az eBay-en mindössze 2,99 fontért lehet hozzájutni egy 10 darabos csomag "varázstisztító szivacshoz", ami biztosan hatékony segítségünkre lesz majd a takarításban. És még csak extra termékeket sem kell vásárolnunk!

Az Origo rendszeresen ír a házimunkában segítő tanácsokról. Legutóbb például a mosásban próbáltunk segíteni a háziasszonyoknak.

Forrás:Daily Star